Autor Wątek: Rok szybek  (Przeczytany 2273 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zibimysz

• Toyot Leżący
  • *
Rok szybek
« dnia: 31 Marca 2019, 09:52:30 »
Witam wszystkich użytkowników. Mam zamiar zakupić chr i mam pytanie dotyczące roku szyb, auto jest z 2018 produkcja luty, wszystkie szyby są z 18r oprócz tylnej w klapie oraz lewe tylne drzwi mała szybką od strony klamki są z 17r. Jak wygląda sprawa roku szyb w waszych chr? Czy jest na forum możliwość sprawdzenia historii auta po vin?

Offline CHR user

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Rok szybek
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Marca 2019, 16:50:43 »
Sprawdziłem u mnie w wersji 1.2T zamawianej pod koniec lutego 2019 wszystkie szyby są wyprodukowane w 2018 roku (większość ma 3 kropki, ale są też 2 i 1).

Offline Zibimysz

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Marca 2019, 18:59:03 »
Dzięki kolego.
Sprzedawca twierdzi iż jest bezwypadkowy a osobiście nie miałem czujnika żeby sprawdzić. Będę musiał wynająć rzeczoznawce

Offline actchris

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Kwietnia 2019, 18:32:33 »
Wejdź sobie na przykład na autobaza.pl wpisz VIN i pokaże Ci czy coś było wypłacane z ubezpieczenia, jak było to pokaże historia szkody - 1+, jak nie nie było albo nie ma w bazach ubezpieczycieli to nic nie pokaże. Oczywiście kwota ubezpieczenia po wykupieniu raportu ale jak tak zawsze sobie sprawdzam czy coś było czy nie.

Offline Zibimysz

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Kwietnia 2019, 21:20:50 »
Auto jest z salonu polskiego, po programie pracowniczym obecnie jest kupione od toyota poland i jak będzie ok to może będzie moje. Sprawdziłem w auto dna i jest czyste. Jutro auto oględziny zrobi rzeczoznawca i będę miał większa pewność.

Offline Silversxm

• Prawie Toyot
    • sbo24
« Odpowiedź #5 dnia: 04 Kwietnia 2019, 06:37:38 »
Tak jak byłem pod wrażeniem tej historii, którą powiedziałem moim przyjaciołom

Offline Zibimysz

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 04 Kwietnia 2019, 11:19:46 »
 Wczoraj popołudniu dostałem raport od rzeczoznawcy z opisem i dokumentacja fotograficzna. Rzeczoznawca stwierdził iż powłoka lakiernicze na wszystkich elementach jest fabryczną oraz nie stwierdził ingerencji w wymiane szyb wydał opinie że szyby są zamontowanie fabrycznie.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl