Autor Wątek: Absurdy programu Toyota more  (Przeczytany 15037 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline miland

• Toyot Leżący
  • *
Absurdy programu Toyota more
« dnia: 03 Kwietnia 2019, 21:35:33 »
Założyłem konto w internetowym sklepie Toyoty podczas rejestracji podałem wszystkie dane Vin pesel itd. jak również nr klienta programu Toyota More by naliczano punkty za zakupy , zrobiłem pierwszy zakup przez stronę toyoty w ASO Toyota Wola Warszawa.
Nie naliczono mi punktów wiec wysłałem mejla z prośbą o wyjaśnienie oddzwonił facet z Toyota-Wola Wa-wa i poinformował mnie że punkty mi się nie należą bo nie mam u nich zarejestrowanej karty Toyota More i coś tam mówił o rodo idąc takim tokiem myślenia jak na stronie jest dostęp do kilkudziesięciu ASO w całej Polsce to powinienem do każdego jechać i w każdym się zarejestrować osobiście co jest absurdem więc zadzwoniłem do Toyoty i powiedzieli że racja jest po mojej stronie zgody wszystkie podpisałem podczas przystąpienia do programu. Jak zadzwoniłem do faceta jeszcze raz i mu o tym powiedziałem to się rozłączył.
Więc finał jest taki za zakup powinienem dostać około 350pkt= 3,50zł na telefony by wyjaśnić sprawę wydałem 7zł
Brawo Toyota Wola za profesjonalizm i kompetencję pracownika zaoszczędziliście 3.50zł a stracicie dużo więcej bo już nigdy u was zakupów nie zrobię .
Złożyłem reklamacjie w toyota more zobaczymy jak to się skończy bo mam ochotę wywalic to karte do smietnika przynajmniej strsu zaoszczędze, mysle że ktos z kierownictwa Toyoty przeczyta ten post wyciagnie jakies wnioski i poprawi jakość obsługi klienta wydajecie miliony na reklamy w TV by zdobyć klienta a jak juz go zdobedziecie to go olewacie.

pireus

• Gość
Odp: Absurdy programu Toyota more
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Kwietnia 2019, 08:24:07 »
A po co Ci ta karta? Oszczędności praktycznie żadne, tylko spam w skrzynce mailowej generuje. :thumbdown:

Offline bartoleqq

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Kwietnia 2019, 14:01:08 »
Ja fizycznie karty nie posiadam, ale przystąpiłem do programu. Dało mi to że mogłem parę złotych odliczyć przy płatności za przegląd po 1 roku. (dostałem równowartość punktów za zakup auta). I tyle. Za ubezpieczenie auta w salonie też chyba miały jakieś punkty dojść, ale nie doszły więc to olałem. I tak nie zamierzam robić wiecej przeglądów w ASO, wiec dla mnie ten program to w zasadzie się już skończył.
Dla mnie te wszystkie programy w których się zbiera punkty czy to w markecie czy na stacji benzynowej są nic nie warte. Wydajesz kilkanaście tysięcy, a dostaniesz gratis długopis z nadrukowanym logo. Marketing i nic więcej.

zorian

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Listopada 2021, 20:04:53 »
Ja bym nie odpuścił. Trzeba stawiać badziewiarstwo do pionu.

Offline Markid

• Toyot Spamer
  • Samochód:: RAV4 2.5 2020
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Listopada 2021, 20:33:23 »
Większość programów lojalnościowych teraz tak działa, zbierasz, zbierasz, a po roku dadzą Ci jakieś nalepki. Szkoda czasu.
...naście lat temu zbierałem punkty Payback na BP, bo i tak tam tankowałem służbowe auto, nie powiem raz na rok .. dwa jakieś urządzenie wpadało, a to czajnik, a to elektryczne nożyce do żywopłotu.
Teraz to wszystkie te programy omijam szerokim łukiem. Głównie służą wyłudzaniu danych osobowych.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Listopada 2021, 20:52:31 »
Ja w Toyocie za zakup auta, ubezpieczenia i  akcesoria, ten "1000" za apkę, oraz dopisane punkty za bon ambasadora, zapłaciłem  478zl mniej za przegląd z punktów.
I tak auto, ubezpieczenie itd. bym kupił, więc...

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Token

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Rav 4 Black Edi
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Stycznia 2022, 13:27:09 »
Witajcie, mam do podarowania bon "ambasadora Toyoty", bon obniża cenę auta o 500 zł, ALE TYLKO DLA TEGO KTO OD TERAZ ZAMÓWI AUTO, czyli nie stosuje się go gdy ktoś ma już na przykład zapłaconą zaliczkę i czeka na realizację. Wiadomości proszę na priv. "Kto pierwszy ten lepszy".

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl