Autor Wątek: Z jakiego modelu auta pasuje ramię tylne wycieraczki do [Toyota IX 2004 HB] ??  (Przeczytany 1075 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grande90

• Prawie Toyot
Cześć,

Za kilka dni mam przegląd, a jakiś czas temu straciłem ramię tylnej wycieraczki.... Obecnie mam problem aby kupić za rozsądne pieniądze w mojej okolicy ramię z mojego modelu... W związku mam prośbę o pomoc Czy ktoś zna inny model samochodu z którego takowe ramię by pasowało ?

Przypomnę ja mam Toyote Corolle z 2004 hatchback :) Byłbym wdzięczny za pomooc !!!

Pozdrawiam

Offline Wojak WRO

• Toyot Chodzacy
Kto pyta nie błądzi, kto pyta za dużo może oberwać - Julian Staniszewski, nauczyciel rysunku technicznego w LZN Wrocław

Offline Grande90

• Prawie Toyot
a myślisz, że nie przeglądałem tej oferty? i gdyby taka sama była z mojej okolicy brałbym w ciemno, ale jestem ze Śląska, a przegląd mam w czwartek... A więc analizując czas zrobienia przelewu, otrzymania pieniędzy przez sprzedającego, wysłania wycieraczki i otrzymania jej kurierem jest to min 3-4 dni :) a i to jest wątpliwe. Więc wolałem najpierw zapytać o inny model i jeśli otrzymałbym od Was odpowiedź to jutro pojeździłbym po lokalnych auto-złomach i może bym coś znalazł... :) 

Offline Wojak WRO

• Toyot Chodzacy
Nie żartuj.

Przesyłka kurierska - pobranie - +18,50

Za 40 zł łącznie masz nową wycieraczkę.

Więcej wydasz na jeżdżenie po szrotach.

Kto pyta nie błądzi, kto pyta za dużo może oberwać - Julian Staniszewski, nauczyciel rysunku technicznego w LZN Wrocław

Offline marcin

• Junior Administrator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
3VZ.pl

Offline Grande90

• Prawie Toyot
Ehh czytanie ze zrozumieniem się kłania... Nie o pieniądze tu chodzi. Mógłbym nawet dać 50 zł, jeśli mialbym pewność że paczka do czwartku przyjdzie. Dlatego poprosiłem o radę ws. innego modelu samochodu. Konkretnej pomocy nie otrzymałem więc o Wielki... Moderatorzy wrzucajacy jakieś denne filmiki możesz już temat zamknąć

Pozdrawiam dobranoc
« Ostatnia zmiana: 12 Maja 2019, 21:19:39 wysłana przez Grande90 »

Offline Wojak WRO

• Toyot Chodzacy
Jak by pasowało z innego samochodu to byś otrzymał.

Niestety nie pasuje.

Zatem masz jeszcze dwa inne wyjścia:
1. Załóż byle co, pojedź na przegląd, a potem załóż nową
2. Jedź bez wycieraczki. Wycieraczka tylna nie jest obowiązkowym wyposażeniem pojazdu, nie jest również przedmiotem przeglądu
http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20150000776/O/D20150776.pdf

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl