Autor Wątek: Wtryskiwacze BOSCH <-> DENSO  (Przeczytany 2972 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline podszum

• Toyot Leżący
  • *
Wtryskiwacze BOSCH <-> DENSO
« dnia: 06 Czerwca 2019, 09:57:16 »
Panowie, wiem, że temat się już przewalał jednak nadal nie mogę dojść do porozumienia, gdyż w wątkach są rozbieżne informacje.

Czy wtryskiwacze które montowane były w głowicę (niebieskie) są zamienne z tym które montowane były w kolektor. Posiadam te drugie (szare) są ewidentnie krótsze i wyglądają nieco inaczej, prawdopodobnie wpadają nieco płycej w blok jednak interesuje mnie czy ktoś takiej przekładki dokonywał i to zadziałało, trochę nie chcę mi się kręcić w ciemno i testować stąd pytanie.

Offline adamk1990

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Wtryskiwacze BOSCH <-> DENSO
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Stycznia 2020, 19:20:17 »
Mogę pomóc w doborze, posiadam nowe, używane wtryskiwacze lub mogę zamówić takie pod zamówienie. Nowe zamienniki, regenerowane itp. Zamawiam także nietypowe części do Toyot lub innych aut które są niedostępne w Europie.

Zapraszam priv
Sprzedam nowe wtryskiwacze do Toyot, części nietypowe, nowe/używane. Zapraszam na PW lub 889 274 334.

Offline jotcekaes

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Wtryskiwacze BOSCH <-> DENSO
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Lutego 2020, 16:29:03 »
Na 2 garze nie działa mi wtryskiwacz. Jego wtyczka działa na innych garach a wtyczki z innych garów nie działają na nim. Moje pytanie - silnik 7A-FE, wtryski niebieskie delphi. Jaką powinny mieć rezystancję na pomiarze ohmów? Kiedyś widziałem ten parametr żeby sprawdzić czy jest zapieczony.
Jaka jest cena pojedynczego wtryskiwacza niebieskiego delphi?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl