Jak na model 3 kanałowy (S2) konstrukcja całkiem zwarta, więc może nie będzie zasłaniał pola widzenia podczas jazdy.
Ja rok temu myślałem o VanTrue N4 3ch ale ostatecznie zrezygnowałem z 3 kamery w środku i wziąłem Viofo 129G Plus Duo z uwagi na: mniejsze rozmiary (N4 ma mocowanie na uchwycie - mnie takie rozwiązanie nie pasuje), mniejszy pobór prądu, HDR - kamera przednia, niższa cena, WiFi (w N4 nie było, w S2 widzę, że jest), brak fizycznych przycisków w N4 (jak dla mnie to w takim małym urządzeniu wygodniejsza jest obsługa przyciskami niż ekran dotykowy).
Ja bym się jeszcze zastanawiał czy nie lepiej wziąć Viofo T130 3ch - co prawda brak ekranu ale tak naprawdę nie wydaje mi się konieczny podczas użytkowania, jeszcze bardziej kompaktowa konstrukcja, niezależna regulacja kamery przód i wnętrze, niższa cena.
Co do power banków - za dużego wyboru nie ma, można wziąć: BlackVue B124, Iroad lub PowerCore 6200LFP HW. Cellinki zniknęły z rynku. BlackVue B112 - za mała pojemność do tej kamery. Najtańszy z nich jest PowerCore - ja taki mam od ponad pół roku, nie mam żadnych uwag - działa bezproblemowo i bezobsługowo.
Jeśli weźmiesz S2 to kup kartę 512GB (szybka i przeznaczoną do pracy w cięższych warunkach - do rejestratorów) - więcej nagrań się zmieści.