0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Przepraszam wkleiłem nie w tym temacie.
Wydłuża się ten okres czekania na wszystkie auta, czy tylko Corolla 2,0 tak ma? Bo ja czekałem na Corollę 1,8 równo 2 miesiące /zamówienie 27 lipca, odbiór 29 września/, a i tak cierpiałem nieźle.
A a pewno masz wszystko dobrze poustawiane?Mam RAV4 co prawda, ale zawsze odtwarza tam, gdzie było przed wyłączeniem. Co prawda Android nie iOS, więc tu może różnica.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Dzięki za odpowiedź! Chciałem tylko dodać, że posiadam w domu jeszcze jeden identyczny model 1.6 tylko w automacie z tego samego roku produkcji i tam ten problem nie występuje. Ja również jestem umówiony do ASO na 18go, ale co oni mogą znaleźć skoro ja poświeciłem na to tydzień z życiorysu i nic! Uwierz mi sprawdziłem wszystko. Dochodziło do takiej parodii że siedziałem w bagażniku a druga osoba prowadziła pojazd. Ten dźwięk jest trudny do namierzenia skąd dokładnie dochodzi. Jest to puknięcie z lewego tyłu. Przykładałem ucho do każdego elementu i nie mogę go w 100% namierzyć.
Cytat: Krisman w 16 Listopada 2021, 22:28:09A a pewno masz wszystko dobrze poustawiane?Mam RAV4 co prawda, ale zawsze odtwarza tam, gdzie było przed wyłączeniem. Co prawda Android nie iOS, więc tu może różnica.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu TapatalkaU mnie również odtwarza tam, gdzie skończyło grać (iOS)
Kup dongle i bez kabla będziesz miał. Do iPhone bez problemu.Mogę sprawdzić jak jest w analogicznej sytuacji u mnie na Andku.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Cytat: Krisman w 17 Listopada 2021, 21:25:24Kup dongle i bez kabla będziesz miał. Do iPhone bez problemu.Mogę sprawdzić jak jest w analogicznej sytuacji u mnie na Andku.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu TapatalkaA co masz na myśli? Jest to jakaś opcja na podłączenie bezprzewodowe dla Apple CarPlay?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk