No i jak gilal wszystko dziala na tym nowym radyjku? jak sterowanie z kierownicy wszystko ok? jest cos co przestalo dzialac ?
Witaj
Sorki, że dopiero teraz odpisuję. Trochę urwanie głowy mam.
Jak narazie radyjko działa. Bluetooth wydaje mi się, że jest ok bo normalnie połączyłem się bez problemu z telefonem. Nie wiedziałem jak przenieść kontakty z telefonu, ale wczoraj trochę się pobawilem i już ok. Rozmawiałem już kilka razy przez nowe radio i powiem szczerze, że nie zwróciłem uwagi na opóźnienia. Jak dla mnie to tak samo. Aż tak nie wnikam.
Nawigacja śmiga super tylko muszę teraz się przyzwyczaić do IGO. Tu GPS ładnie łapie.
Radio bez porównania.
Odtwarzanie muzyki super. Dźwięk za...y Też bez porownania.
Przewód do aktywacji kamery cofania puściłem z wstecznego, ale to już chyba wczesniej pisalem. Też jest lepiej bo doszły aktywne linie skrętu. Fajnie to wygląda no i pomocne (jak dla mnie)
Jeszcze muszę pobawić się z internetem aby połączyć z telefonem. Bo z WiFi fajnie lapie.
Na ekranie radia pojawia się informacja graficzna o otwartych drzwiach i klimatyzacji.
Są informacje graficzne (tu oryginalnie w toyocie ładniej zrobione) o ładowaniu akumulatora i statystyki.
Na razie to tyle. Jak się jeszcze uporam to wstawię zdjecia.
Myślę, że będzie ok, ale czas pokaże.
Pozdrawiam