Autor Wątek: Czas oczekiwania na auto  (Przeczytany 1034870 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jacek_63

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla 1,5
Odp: Czas oczekiwania na auto
« Odpowiedź #3630 dnia: 08 Kwietnia 2024, 21:11:03 »
Nie uwierzę...

Dobra, kończymy bo nas przeniosą na inne forum. Karnie
« Ostatnia zmiana: 08 Kwietnia 2024, 21:13:43 wysłana przez Jacek_63 »

Offline VAG Emigrant

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Toyota TS GR
« Odpowiedź #3631 dnia: 08 Kwietnia 2024, 23:21:49 »
Czyli wyrolowany zostałeś, bo już po zakupie okazało się, że samochód ma "dyskwalifikujące" wady?
Część z tych wad da się usunąć, lecz niektórych nie. Serwisy są zawalone ,,toyotami nr 1 na świecie", więc robią TYLKO TO, co im każesz, wskażesz albo wymusisz. Tego wszystkiego dowiadujesz się PO zakupie. I stąd mój wpis.

Offline VAG Emigrant

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3632 dnia: 08 Kwietnia 2024, 23:23:36 »
Dobra, kończymy bo nas przeniosą na inne forum. Karnie
Albo jakiś diler zaoferuje gadżety za wycofanie wpisów :-)

Offline przemGoku

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Corolla 2.0 TS
« Odpowiedź #3633 dnia: 09 Kwietnia 2024, 06:57:43 »

Czyli wyrolowany zostałeś, bo już po zakupie okazało się, że samochód ma "dyskwalifikujące" wady?
Część z tych wad da się usunąć, lecz niektórych nie. Serwisy są zawalone ,,toyotami nr 1 na świecie", więc robią TYLKO TO, co im każesz, wskażesz albo wymusisz. Tego wszystkiego dowiadujesz się PO zakupie. I stąd mój wpis.

Dobra widzę, że trolujesz, bo aż się wierzyć nie chce, że nie ogarniasz słowa pisanego. Jak cię tak posiadanie Toyoty boli, to sprzedaj i kup sobie coś innego koncernu. Może twoja miłość będzie dłuższa, niż tylko kilka miesięcy.

Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka

Corolla 2.0 TS Hybrid Comfort Style + Tech

Offline digital5

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: E21 TS 2.0 Exe
« Odpowiedź #3634 dnia: 09 Kwietnia 2024, 11:44:59 »
Moją kupilem z drugiej reki, jak miala pol roku i 11k. Tez oblecialem czujnikiem i do niczego sie nie da przyczepic. Wiec prosze o zapis do elitarnego klubu nowych niewalonych Corolli.

Offline przemGoku

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3635 dnia: 09 Kwietnia 2024, 11:47:47 »
Moją kupilem z drugiej reki, jak miala pol roku i 11k. Tez oblecialem czujnikiem i do niczego sie nie da przyczepic. Wiec prosze o zapis do elitarnego klubu nowych niewalonych Corolli.
Zapisuję

Offline VAG Emigrant

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3636 dnia: 09 Kwietnia 2024, 12:32:55 »
Dobra widzę, że trolujesz, bo aż się wierzyć nie chce, że nie ogarniasz słowa pisanego. Jak cię tak posiadanie Toyoty boli, to sprzedaj i kup sobie coś innego koncernu. Może twoja miłość będzie dłuższa, niż tylko kilka miesięcy
Nie do takich trolli jak Ty jest adresowany mój wpis. Napisałem i powtórzyłem - do poszukujących wiedzy PRZED zakupem i OCZEKUJĄCYCH. EOT

Offline VAG Emigrant

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3637 dnia: 09 Kwietnia 2024, 12:41:34 »
Hmmm. Rzeczywiście po początkowych zachwytach nie pozostał nawet ślad. A szkoda, bo fajna ta "niebieska strzała" wprost z najlepszego salonu na Dolnym Śląsku. My z Górnego możemy jedynie pozazdrościć
Niestety, tak. Dostałem wsparcie pozakupowe niczym posiadacz RR (serwis on-line), po pierwszym problemie łączność się zrywała a po drugim - przeszła w tryb off. Złapałem dilera na numerze godnym giełdy Słomczyn. Mógł to załatwić w jeden dzień lecz olał. Więc taka ,,polityka" albo ,,filozofia" firmy. Z innej beczki - fatalnie spasowane elementy można ustawić perfekcyjnie (regulacja drzwi) ale w ASO ,,nie mamy blacharzy-lakierników, a mechnicy się tym nie zajmują". Sen się skończył pobudką - wiadrem wody na łeb.

Offline przemGoku

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3638 dnia: 09 Kwietnia 2024, 12:50:18 »

Dobra widzę, że trolujesz, bo aż się wierzyć nie chce, że nie ogarniasz słowa pisanego. Jak cię tak posiadanie Toyoty boli, to sprzedaj i kup sobie coś innego koncernu. Może twoja miłość będzie dłuższa, niż tylko kilka miesięcy
Nie do takich trolli jak Ty jest adresowany mój wpis. Napisałem i powtórzyłem - do poszukujących wiedzy PRZED zakupem i OCZEKUJĄCYCH. EOT

U ciebie nikt żadnej wiedzy nie znajdzie, bo jak rzuciłeś ogólnikiem, tak nic się w tej materii nie zmieniło przez kolejne wpisy. Ostrzegasz, ale w dalszym ciągu nie wiadomo przed czym.
Zmarnowałem trochę czasu żeby prześledzić twoją aktywność na tym forum i mam wrażenie, że masz 15 lat, a już na pewno mentalnie. Ale z jednym się z tobą zgadzam. EOT bo niczego nie wnosisz.

Offline Jacek_63

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3639 dnia: 09 Kwietnia 2024, 12:52:13 »
Tylko gdzie tu wiedza w Twoich wynurzeniach? Widzimy samo jojczenie, że Cię wyrolowali, że w jakichś autach lakier, a w innych to piano black albo szyby, że wsparcie/serwis do niczego. Ale żeby wyraźnie napisać, z czym były/są problemy, to nie ma - a to właśnie jest wiedza. Fakty i konkrety. Najlepiej poparte jakimiś dowodami typu zdjęcia, dokumenty etc. A tak to tylko pier*lenie o Szopenie. Skończyłem bo szkoda mojego czasu na dyskusję inteligentną inaczej.

pireus

• Gość
« Odpowiedź #3640 dnia: 09 Kwietnia 2024, 12:57:25 »
Sen się skończył pobudką - wiadrem wody na łeb.
Czasami tak się kończy emigracja, niezależnie od jej rodzaju. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. :cheesy:

Offline VAG Emigrant

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3641 dnia: 10 Kwietnia 2024, 11:12:07 »
Czasami tak się kończy emigracja, niezależnie od jej rodzaju. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
Emigrowałem, ale na jako ,,pamiątki" zachowałem 2 egzemplarze VAG (Passata i Audi). Więc gdyby tak Japończyk wziął fotele passata i zawiechy+ wyciszenie od Audi i zrobił z Toyoty samochód marzeń ...ech...wariata sen:-)

Offline VAG Emigrant

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3642 dnia: 10 Kwietnia 2024, 11:18:25 »
Tylko gdzie tu wiedza w Twoich wynurzeniach? Widzimy samo jojczenie, że Cię wyrolowali, że w jakichś autach lakier, a w innych to piano black albo szyby, że wsparcie/serwis do niczego. Ale żeby wyraźnie napisać, z czym były/są problemy, to nie ma - a to właśnie jest wiedza. Fakty i konkrety. Najlepiej poparte jakimiś dowodami typu zdjęcia, dokumenty etc. A tak to tylko pier*lenie o Szopenie. Skończyłem bo szkoda mojego czasu na dyskusję inteligentną inaczej.
Dlaczego chamy przejmują wszystkie fora internetowe ? Dlaczego forum toyoty chcesz zamienić w ściek, podobny do X ? Nie przeczytałeś nawet tego, co DOKŁADNIE i Z DETALAMI opisałem. WSZYSTKIE najgorsze wady toyoty corolli, które każdy KUPUJĄCY może wykryć, sprawdzić i ocenić.

Offline digital5

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: E21 TS 2.0 Exe
« Odpowiedź #3643 dnia: 10 Kwietnia 2024, 11:19:05 »
Czasami tak się kończy emigracja, niezależnie od jej rodzaju. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
Emigrowałem, ale na jako ,,pamiątki" zachowałem 2 egzemplarze VAG (Passata i Audi). Więc gdyby tak Japończyk wziął fotele passata i zawiechy+ wyciszenie od Audi i zrobił z Toyoty samochód marzeń ...ech...wariata sen:-)

po takie bajery to do salonu Lexusa trzeba isc

Offline Jacek_63

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3644 dnia: 10 Kwietnia 2024, 11:27:44 »
Dlaczego chamy przejmują wszystkie fora internetowe ?
O sobie piszesz, prawda?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl