A może spróbuj sprzedać auto w de ?
Raz wystawiłem, ale za dosyć wysoką cenę. Również nie było odzewu. Planuję wystawić na otomoto jak sytuacja się trochę poprawi. Może też spróbuję wystawić w Niemczech, ale nie spodziewam się, żeby ktoś przyjechał.
Nie wystawiaj teraz w pl. Zrób to na niemieckim ebaju albo mobile. Jest całkowicie inny klimat sprzedaży auta. Więc jeżeli nawet zawyżysz cene to przynajmniej nie umęczą Cię nasze "normalne" kupce co od wszystkich chcą uczciwości.
Ja po ostatnich jazdach z 4ema moimi tojkami (rodzynami) na naszym rynku nawet nie prubóje dawać ogł.w Pl.
Jak już zejdziesz do ceny złomu to i tak będziesz maglowany nie z realnego stanu auta tylko :
- a czy ma Pan książkę serwisową z aktualnymi wpisami aso
- a czy przednia szyba jest oem
- a... itd.
I wtedy niech się okaże ze coś brakuje albo daty pieczątek przeglądow nie są wbijane równo co rok (bo zapomniałeś) albo niech coś będzie malowane to dowiesz się co to koniec świata. A do tego zobaczysz co to jest znafffca tojociany który sądzi iż...
Teraz wystawiam rodzyna celice 6 gt (130k.km) w de to pełny luz sprzedażowy a jak brat gdzieś pyknął hasło że mam taką osobom w pl szukającym dokładnie tego co mam to masakra. Zjeb...ni kosmici do tego stopnia że poprosiłem o nie przekazywanie tel.do mnie. A w pl cene dałem normalną na warunki polskie.
Reasumując jak się skończy wirus daj najpierw ogł.w de potem pomyślisz.