Autor Wątek: POMOCY !!!  (Przeczytany 1850 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kijas

• Gość
POMOCY !!!
« dnia: 31 Maja 2005, 13:59:19 »
Witam
Potrzebuje pomocy, dzis na stacji tracilem noga klape od wlewu i wyskoczyl z niej plastik nie zlamanu nic poprostu wyskoczyl, i nifdy nie patrzylem jak jest tam zamontowany i nie mam pojecia jak go teraz spowrotem wlozyc i dlatego prosilbym o fotke wlewu zebym mogl sobie obluknac jak to wyglada, bo teraz jak przyciskam przycis do otwierania baku juz mi sie nie otwiera- nieodskakuje jak powini. Prosba pilna bo teraz we dwoch musze to otwierac na stacji :(
Z gory dzieki za pomoc

marcinlublin

• Gość
POMOCY !!!
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Maja 2005, 19:35:34 »
jutro obejrze i opisze widze ze jakies martwe to forum

Kohoshi

• Gość
Re: POMOCY !!!
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Maja 2005, 20:07:15 »
Cytat: kijas
teraz jak przyciskam przycis do otwierania baku juz mi sie nie otwiera- nieodskakuje jak powini. Prosba pilna bo teraz we dwoch musze to otwierac na stacji :(
Z gory dzieki za pomoc

Ja ciągnęwajchęjak chce otworzyć ale to szczegół, a z tą stacją to po kiego grzyba codziennie tam jeździsz?  ;)
Jak chcesz możemy umówić siępod wieczór gdzieś w centrum to obejrzysz jak to wygląda u mnie.

kijas

• Gość
POMOCY !!!
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Maja 2005, 22:54:49 »
oki dzieki chlopaki za pomoc, ale na szczescie juz to naprawilem choc jest to dosc głupio zrobione w w starletce. Ale działa jak powino. A co do tego z tą stacja to moze nie codzienie ale co drugi dzien jestem, ehehe bo tankuje za 30 zl :D choc musze to zmienic bo juz mnie wkurza ciagłe tankowanie.

Kohoshi

• Gość
POMOCY !!!
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Czerwca 2005, 23:55:37 »
To dobrze że już dobrze, a co do tankowania to ja tankuje zawsze 15 litrów to zawsze wiem ile mi pali, o przejeżdżęza to od 150 do 180 km (bliżej 150) w zalezności od ciężaru nogi na pedale gazu ;)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl