Tak na predkosciomierzu. Tak mam Navi. Zakładka druga od lewej i raz w dół .Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Cytat: Qbek w 02 Września 2020, 22:27:50Tak na predkosciomierzu. Tak mam Navi. Zakładka druga od lewej i raz w dół .Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaZ Waze też tak masz?
Witam, wczoraj podjąłem się aktualizacji 17TDT1EU-DA02 i przy pierwszych dwóch próbach w trakcie instalacji wyrzuciło czerwony ekran z Error Code:001. Po sformatowaniu pendrive podjąłem się kolejnych prób i za każdym razem instalacja staje w momencie ?068. DCU [REPRO]Vup Completed? i od tego momentu nic się dalej nie dzieje.Ile czasu zajmuje zanim przejdzie do kolejnego etapu?Czy ktoś miał taki problem?
Cytat: paulrough w 03 Września 2020, 09:37:19Witam, wczoraj podjąłem się aktualizacji 17TDT1EU-DA02 i przy pierwszych dwóch próbach w trakcie instalacji wyrzuciło czerwony ekran z Error Code:001. Po sformatowaniu pendrive podjąłem się kolejnych prób i za każdym razem instalacja staje w momencie ?068. DCU [REPRO]Vup Completed? i od tego momentu nic się dalej nie dzieje.Ile czasu zajmuje zanim przejdzie do kolejnego etapu?Czy ktoś miał taki problem?ja mam ten sam problem i chętnie poznam rozwiązanie
Straszna ta druga część komunikatu...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Cytat: marcin_s w 03 Września 2020, 09:40:26Cytat: paulrough w 03 Września 2020, 09:37:19Witam, wczoraj podjąłem się aktualizacji 17TDT1EU-DA02 i przy pierwszych dwóch próbach w trakcie instalacji wyrzuciło czerwony ekran z Error Code:001. Po sformatowaniu pendrive podjąłem się kolejnych prób i za każdym razem instalacja staje w momencie ?068. DCU [REPRO]Vup Completed? i od tego momentu nic się dalej nie dzieje.Ile czasu zajmuje zanim przejdzie do kolejnego etapu?Czy ktoś miał taki problem?ja mam ten sam problem i chętnie poznam rozwiązanieCoś takiego?Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Cytat: Qbek w 03 Września 2020, 09:45:19Cytat: marcin_s w 03 Września 2020, 09:40:26Cytat: paulrough w 03 Września 2020, 09:37:19Witam, wczoraj podjąłem się aktualizacji 17TDT1EU-DA02 i przy pierwszych dwóch próbach w trakcie instalacji wyrzuciło czerwony ekran z Error Code:001. Po sformatowaniu pendrive podjąłem się kolejnych prób i za każdym razem instalacja staje w momencie ?068. DCU [REPRO]Vup Completed? i od tego momentu nic się dalej nie dzieje.Ile czasu zajmuje zanim przejdzie do kolejnego etapu?Czy ktoś miał taki problem?ja mam ten sam problem i chętnie poznam rozwiązanieCoś takiego?Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaNa początku miałem takie okna z czerwonym błędem natomiast teraz aktualizacja staje w miejscu jak na zdjęciu poniżej: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: paulrough w 03 Września 2020, 09:56:41Cytat: Qbek w 03 Września 2020, 09:45:19Cytat: marcin_s w 03 Września 2020, 09:40:26Cytat: paulrough w 03 Września 2020, 09:37:19Witam, wczoraj podjąłem się aktualizacji 17TDT1EU-DA02 i przy pierwszych dwóch próbach w trakcie instalacji wyrzuciło czerwony ekran z Error Code:001. Po sformatowaniu pendrive podjąłem się kolejnych prób i za każdym razem instalacja staje w momencie ?068. DCU [REPRO]Vup Completed? i od tego momentu nic się dalej nie dzieje.Ile czasu zajmuje zanim przejdzie do kolejnego etapu?Czy ktoś miał taki problem?ja mam ten sam problem i chętnie poznam rozwiązanieCoś takiego?Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaNa początku miałem takie okna z czerwonym błędem natomiast teraz aktualizacja staje w miejscu jak na zdjęciu poniżej: Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCzekaj cierpliwie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No to coś jest nie tak. U mnie też się zatrzymało w 2 lub 3 miejscach ale było to maksymalnie kilka minut.Na pewno wszystkie pliki są na penie?Wysłane z Galaxy S20 przy użyciu Tapatalka