Autor Wątek: Android Auto, Carplay  (Przeczytany 737765 razy)

Offline pawelll

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Android Auto, Carplay
« Odpowiedź #210 dnia: 24 Stycznia 2020, 20:40:56 »
Proponuję wrócić do głównego pytania czy komuś udało się uruchomić bezprzewodowe AA
Corolla TS HEV 2.0 Executive

Offline Vini

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #211 dnia: 24 Stycznia 2020, 20:41:34 »
I carplay

Offline PogromcaHemoroidow

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #212 dnia: 24 Stycznia 2020, 20:58:12 »
Co tu się stanęło?! Jakieś fekalno-kloaczne zjawisko pogodowe nastąpiło!  :cool:

Nie ma Androida po radiu i nie będzie. Jaki jest koń, każdy widzi. Tyle w kwestii tego, co daje fabryka. Co się da metodami chałupniczymi to inna inszość.

Cytuj (zaznaczone)
nie wyobrażam sobie, żebym musiał po wsiadaniu szukać kabla
Ale co tu szukać? Kabel zostaje w desce rozdzielczej, a końcówkę USB-C czy micro mam magnetyczną.

Oesu, alem się zmachał dziś, bo żem przyłożył gdzieś końcówkę do portu USB i się zlepiły i AA się uruchomil.

A poważnie Kolego, nie kupuj tego auta. Żadnej Toyoty i raczej nic japońskiego.
Jeśli potrzebujesz fajnego infotainment, a samochód jest dodatkiem to jest dużo ciekawych niemieckich taczek.

Corolla Touring Sports 1.8H 1F7 Executive + plus pierdoły.

pireus

• Gość
« Odpowiedź #213 dnia: 24 Stycznia 2020, 21:09:21 »
Panowie do rzeczy.Można czy nie oto jest pytanie
Przecież napisałem że Toyota nie ma bezprzewodowego AA i CarPlay, czyli nie można. Chyba jest  to jasne, czy mam napisać dodatkowo wytłuszczonymi literami.

Offline Hered

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #214 dnia: 24 Stycznia 2020, 21:15:00 »
Przecież bezprzewodowy AA to nie jest kwestia samego softu toyoty tylko kompatybilnego telefonu. W przyszłym tygodniu jak w końcu się doczekam i odbiorę samochód z AA to sprawdzę - mój tel oficjalnie wspiera już bezprzewodowy AA.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #215 dnia: 24 Stycznia 2020, 21:16:44 »
Przecież bezprzewodowy AA to nie jest kwestia samego softu toyoty tylko kompatybilnego telefonu. W przyszłym tygodniu jak w końcu się doczekam i odbiorę samochód z AA to sprawdzę - mój tel oficjalnie wspiera już bezprzewodowy AA.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Carplay rowniez moze byc bezprzewodowy w kazdym ajfonie ale mimo wszystko Toyota tego nie oferuje. Jedynie po kablu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline fenio

• Toyot Pełzający
  • **
    • Toyota New Global Architecture
« Odpowiedź #216 dnia: 24 Stycznia 2020, 21:19:47 »
Jejku co jest z Wami ludzie?
Grzecznie pytam czy ktoś AA gateway testował, a albo mnie ktoś promieniowaniem straszy albo odradza toyotę.

Toyotę chcę że względu na napęd i lepszą budę niż mój obecny Focus.

Czy możemy się skupić na moim początkowym pytaniu?
To jakieś sekciarskie forum gdzie nie można pytać o to jak zrobić bezprzewodowe AA mimo, że Toyota daje tylko przewodowe?

AA Gateway to obejście problemu. Jeden telefon będzie po kablu, a dzięki temu drugi nie będzie musiał być.

Będę chciał przemalować auto to też mi powiecie, że się nie da bo tego koloru w katalogu nie ma?
« Ostatnia zmiana: 24 Stycznia 2020, 21:22:21 wysłana przez fenio »

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #217 dnia: 24 Stycznia 2020, 21:21:14 »
Panowie do rzeczy.Można czy nie oto jest pytanie
Przecież napisałem że Toyota nie ma bezprzewodowego AA i CarPlay, czyli nie można. Chyba jest  to jasne, czy mam napisać dodatkowo wytłuszczonymi literami.
Ja tylko chcę przerwać tą dziwną wymianę niepotrzebnych przepychanek.

pireus

• Gość
« Odpowiedź #218 dnia: 24 Stycznia 2020, 21:24:36 »
W przyszłym tygodniu jak w końcu się doczekam i odbiorę samochód z AA to sprawdzę - mój tel oficjalnie wspiera już bezprzewodowy AA.
Nawet jakby wspierał loty w kosmos to raczej nie polecisz

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #219 dnia: 24 Stycznia 2020, 21:29:18 »
W przyszłym tygodniu jak w końcu się doczekam i odbiorę samochód z AA to sprawdzę - mój tel oficjalnie wspiera już bezprzewodowy AA.
Nawet jakby wspierał loty w kosmos to raczej nie polecisz
Człowieku daj spokój.Widzę że nie pokazujesz jaki masz wózek A piszesz na wszystkich forach Co jest

pireus

• Gość
« Odpowiedź #220 dnia: 24 Stycznia 2020, 21:33:50 »
Człowieku daj spokój.Widzę że nie pokazujesz jaki masz wózek A piszesz na wszystkich forach Co jest
Czy to jest zabronione? :o Jaki trzeba miec samochód żeby pisać o AA i CarPlay?  :o

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #221 dnia: 24 Stycznia 2020, 21:58:17 »
Ty to chybe taki chciałbym ale brak funduszy .Kup sobie radio samochodowe i testuj .Ale na temat  AAi CP to chyba jest oddzielne fórum .Tu dzielimy się tym co jest w npwych corollach.Jak masz cos o nich to pisz A ogólne sprawy to chyba pomyliłeś miejsce

Offline PogromcaHemoroidow

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #222 dnia: 24 Stycznia 2020, 22:07:40 »
Pośmiechałem dziś, a teraz do sedna: tak jak mówił ktos, złe forum wybrałeś. Tu trzeba było zapytać. https://www.xda-developers.com/ Mają tam wątek o AA w układzie master/slave (gateway)
Twój samochód, rób sobie z nim co chcesz. Ograniczają Cię przepisy, gwarancja, homologacja, ISO 26262... poza tym rób co chcesz. Nam nic do tego. Nie lubisz kabli, więc... chcesz dwa telefony do AA z czego jeden permanentnie na kablu? ''Makes fuckin sense''! Do dzieła. Nic nam do tego.

Szerokosci.
« Ostatnia zmiana: 24 Stycznia 2020, 22:09:53 wysłana przez PogromcaHemoroidow »
Corolla Touring Sports 1.8H 1F7 Executive + plus pierdoły.

pireus

• Gość
« Odpowiedź #223 dnia: 24 Stycznia 2020, 22:21:33 »
Ty to chybe taki chciałbym ale brak funduszy
Kolego mam 2 samochody Volvo XC 60 i Opla Adam do miasta i oba mają AA i CarPlay, jak ty jeszcze nie wiedziałeś że taki system istnieje  <zalamka>  , dlatego Twoja Toyocina średnio mnie rajcuje.

Offline Vini

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #224 dnia: 24 Stycznia 2020, 22:36:19 »
... mam 2 samochody Volvo XC 60 i Opla Adam

Chwalisz się, czy żalisz?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl