Autor Wątek: Android Auto, Carplay  (Przeczytany 737695 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
Odp: Android Auto, Carplay
« Odpowiedź #555 dnia: 29 Maja 2020, 14:11:19 »
To po co kłamali ludzi :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ludzie! Kupujta! Bierzcie wszystko! My wam obiecujemy aktualizacje systemow na jesien 2019. No moze na wiosne 2020. A jak juz bedzie po gwarancji to sie pocaljcie w tylek.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline Dragster

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: RAV4 Plug-In
« Odpowiedź #556 dnia: 29 Maja 2020, 14:17:35 »
No nic, dalej będę się gapił w ten nic niewarty póki co ekran :)... No nie, przewijarka utworów po BT jest:), stan układu hybrydowego też. Głośność mogę zrobić. W sumie przez  tą całą pandemię dalszych wyjazdów nie planuję. Nie potrzebuję tego....

Edit:
Nawet przez moment myślałem by ten cały system TT2 wymienić na stację z androidem ale znając życie wersji z JBL raczej nie dostanę.
« Ostatnia zmiana: 29 Maja 2020, 14:20:04 wysłana przez Dragster »
Toyota RAV4 Style, Plug-In Hybrid

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #557 dnia: 29 Maja 2020, 19:02:41 »
Tak czytając ten wątek zastanawiam się czy android auto jest takie fajne.Jak dadzą za darmo to wezmę ale jak mam zapłacić 400 zł to wolę kupić sobie dobrą nawigację i już .Muza z pendraiva lub radio

Offline Amper

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #558 dnia: 29 Maja 2020, 21:37:49 »
Mam AA i użyłem go z ciekawości demonstracyjnie kilka razy. To żaden cud. Wolałem dopłacić 2,5 tys za fabryczną nawigacje i wcale nie żałuje. Pomimo swoich wad i niedociągnięć daje ona radę. Bez obrazy śmiać mi się chcę czytając jak niektórzy z Was kupili auto za ponad 100.000 zł. oszczędzając na fabrycznej Navi czekając na świetego Graala od googla.

pireus

• Gość
« Odpowiedź #559 dnia: 29 Maja 2020, 21:48:54 »
Bez obrazy śmiać mi się chcę czytając jak niektórzy z Was kupili auto za ponad 100.000 zł. oszczędzając na fabrycznej Navi
A mi sie chce śmiać jek czytam o firmowej nawigacji, a mając CarPlay mogę korzystać praktycznie z każdej dostępnej na świecie nawigacji która jest o lata świetlne lepsza od tej w Toyocie. Niektóre koncerny samochodowe juz przestają montować fabryczne nawigacje. bo jest to bez sensu.

Offline mdym

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #560 dnia: 29 Maja 2020, 21:57:29 »
A ja myślę, że presja ma sens. Im więcej osób będzie pisać o swoim niezadowoleniu z zaistniałej sytuacji, tym lepiej.
choćby tutaj:
Pod każdym postem:

https://www.facebook.com/TOYOTA.Global/

Offline Amper

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #561 dnia: 29 Maja 2020, 22:00:39 »
w AA możesz korzystać tylko z Google Maps. Chyba że masz Iphona. Do tego kabelek lub urządzenie bezprzewodowe z ali czyli  dodatkowe urządzenie. No i na szybie nie widzisz wskazówek. O logice wyznaczania tras Googla i okrojonej wersji przemilczę. Zwał jak zwał ale AA czy IA  to są kastraty.

Offline Pawel.Kwa

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #562 dnia: 29 Maja 2020, 22:15:01 »
Mam AA i użyłem go z ciekawości demonstracyjnie kilka razy. To żaden cud. Wolałem dopłacić 2,5 tys za fabryczną nawigacje i wcale nie żałuje. Pomimo swoich wad i niedociągnięć daje ona radę. Bez obrazy śmiać mi się chcę czytając jak niektórzy z Was kupili auto za ponad 100.000 zł. oszczędzając na fabrycznej Navi czekając na świetego Graala od googla.
Wolę wydać ten 2500 zł na benzynę i włączyć nawigację z telefonu lub z navi za 600 zł

pireus

• Gość
« Odpowiedź #563 dnia: 29 Maja 2020, 22:42:52 »
Chyba że masz Iphona. Do tego kabelek lub urządzenie bezprzewodowe z ali czyli  dodatkowe urządzenie.
Owszem mam Iphona i urządzenie bezprzewodowe, dzieki któremu trzymam telefon w kieszeni. A obraz widzę na dużym ekranie stacji multimedialnej i mam wybór róznych nawigacji, a w tle włączonego Yanosika. Najczęściej korzystam z NaviExpert i Auto Mapy. Śmieszą mnie Toyoty z olbrzymim ekranem z  telefonem przyczpionym obok.
« Ostatnia zmiana: 29 Maja 2020, 22:44:29 wysłana przez pireus »

Offline Dragster

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: RAV4 Plug-In
« Odpowiedź #564 dnia: 06 Czerwca 2020, 08:36:23 »
Jakieś nowości na temat aktualizacji? Ktoś coś słyszał? Czytając zagraniczne fora odnoszę wrażenie, że aktualizacja jednak będzie (o ile w ogóle będzie) dopiero na koniec roku  :embarassed: :embarassed: :embarassed:
Toyota RAV4 Style, Plug-In Hybrid

Offline pawelll

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #565 dnia: 06 Czerwca 2020, 10:39:29 »
Panowie, czytając Wasze przepychanki już się zgubiłem. Więc dwa proste pytania:
1. Czy zamawiając teraz Corollę dostanę sztukę w której AA i CP przewodowy (po kablu) będzie działał?
2. Jak z AA i CP bezprzewodowym?
Corolla TS HEV 2.0 Executive

Offline Amper

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #566 dnia: 06 Czerwca 2020, 10:53:16 »
Tak. działają na kablu. Aa nie działa bez przewodowa nie wiem ać.

Offline Amper

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #567 dnia: 06 Czerwca 2020, 10:54:17 »
Tak. działają na kablu. Aa nie działa bez przewodowo nie wiem jak ac.

Offline piter-ek

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #568 dnia: 06 Czerwca 2020, 17:02:46 »
Na tym angielskim forum: https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/190895-retro-fit-apple-carplay-android-auto/page/4/#comments jakiś użytkownik w miniony poniedziałek napisał, że umówił się w serwisie na upgrade do AA/ACP na 10 czerwca. Ciekawe czy to prawda.

pireus

• Gość
« Odpowiedź #569 dnia: 06 Czerwca 2020, 18:00:35 »
CP bezprzewodowym
CarPlay działa bezprzewodowo ale musisz dokupić Carlinkit 2,0

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl