Cytat: chabciu w 31 Sierpnia 2020, 00:37:23Wrzuć jaki masz aktualnie system. Na pena wrzucasz cały folder "intervention"? (Nie tylko zawartość)Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaOczywiście że wrzucam zawartość. Wieczorem sprawdzę.
Wrzuć jaki masz aktualnie system. Na pena wrzucasz cały folder "intervention"? (Nie tylko zawartość)Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Panowie, serdeczne dzięki. 20 min strachu i mam AA. U mnie zmieniła się identyfikacja modułu DCU z 17TDT1EU-CA02 na 17TDT1EU-CA32.Rozumiem że to jest ok?
Cytat: marek324 w 31 Sierpnia 2020, 12:32:10Panowie, serdeczne dzięki. 20 min strachu i mam AA. U mnie zmieniła się identyfikacja modułu DCU z 17TDT1EU-CA02 na 17TDT1EU-CA32.Rozumiem że to jest ok?Tak. CA32 to docelowa wersja z AA i AC. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czy używa ktoś z powodzeniem Yanosika w tle? Oczywiście chodzi mi o same komunikaty głosowe po BT.Drugie pytanie: Czy działa Wam auto zamykanie się Android Auto po wyłączeniu zapłonu. U niestety aplikacja pozostaje włączona i spotify napie... na pełen gwizdek przez głośnik telefonu Mam Samsung S20 i AA 5.5
Używam iPhone i Tidal. Po odłączeniu z USB Tidal się wyłącza. Janosika jeszcze nie sprawdzałem.
Oprócz spełnienia powyższych warunków, należy pamiętać, że samochód również musi posiadać zgodność z bezprzewodowym połączeniem dla Android Auto