Z AAwireless jest progres. Dzisiaj się udało odpalić na Toyocie wreszcie.Po tym gdy gość mi chyba dwadzieścia binarek podsyłał, a ja potem odsyłałem logi gość w końcu nie wytrzymał i pojechał do salonu Toyoty i odpalił Mi już działa i to całkiem fajnie. Za niedługo powinien wystartować projekt na Kickstarterze i każdy będzie mógł sobie zamówić dongla i mieć bezprzewodowo.
ja miałem drugi telefon samsung s5 tak skonfigurowany że po mirrorlink dostawałem pulpit telefonu i mogłem tam uruchomić co tylko chciałem - o czym pisałem w różnych wątkach na forum - m.in rożne nawigacje
Nic nie zastąpi Fabrycznej Navi w wersji Executive
Cytat: Amper w 01 Września 2020, 19:21:37Nic nie zastąpi Fabrycznej Navi w wersji ExecutiveW executive jest dokładnie taka sama jak w innych wersjach. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Cytat: Qbek w 01 Września 2020, 19:39:22Cytat: Amper w 01 Września 2020, 19:21:37Nic nie zastąpi Fabrycznej Navi w wersji ExecutiveW executive jest dokładnie taka sama jak w innych wersjach. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaNie kłam. HUD na szybie z Navi jest tylko w wersji executive
A jak myślisz?
Gdybyśmy porównał AutoMapa z Navi fabryczne to bym ... przebolał mankamenty na korzyśc AM ktora jest ++++gdzieś to już pisałem ....l kupiliście wypas auta za 130.000 i zal wam było wydać 2500 zł za navi. Wiesz co to jest ??? TO BURACTWO, wieś i wstyd. Żydzi przy Was to Oligarchowie
Moje wypowiedzi to Po prostu fakt i realia ... twoja odpowiedz to ...nieudolna próba odpowiedzi na prawdę