Autor Wątek: Android Auto, Carplay  (Przeczytany 737750 razy)

Offline andy56

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Android Auto, Carplay
« Odpowiedź #1845 dnia: 14 Kwietnia 2021, 13:41:34 »
Tak, wersja beta i teraz (choć nie jeździłem od niedzieli) mam wciąż wersję beta. Mogłem ustawiać widok 3d,komunikaty itp. więc zakładam, że to wygląda jak wersja finalna. Jak wsiądę i gdzieś będę jechał, to sprawdzę czy działa. Ostatnio wiele aktualizacji było. Teraz mam wersję 20.4.14-1569.
Napisz jak połączyłeś tel.z ekranem toyoty(od razu miałeś ikonę SYgic?)U mnie Toyota Corolla z AA Tel S10e ale brak ikony do odpalenia aplikacji....

Offline apek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Tesla Y
« Odpowiedź #1846 dnia: 14 Kwietnia 2021, 14:06:53 »
Tak, wersja beta i teraz (choć nie jeździłem od niedzieli) mam wciąż wersję beta. Mogłem ustawiać widok 3d,komunikaty itp. więc zakładam, że to wygląda jak wersja finalna. Jak wsiądę i gdzieś będę jechał, to sprawdzę czy działa. Ostatnio wiele aktualizacji było. Teraz mam wersję 20.4.14-1569.
Napisz jak połączyłeś tel.z ekranem toyoty(od razu miałeś ikonę SYgic?)U mnie Toyota Corolla z AA Tel S10e ale brak ikony do odpalenia aplikacji....
Jeśli nic się nie zmieniło, to ikonkę Sygic miałem w AA po naciśnięciu kropki na tablecie, tam gdzie wybiera się wszystkie aplikacje. Jeśli miałem włączony Sygic ostatnio, to po ponownym uruchomieniu (przed włączeniem auta podpinam telefon pod usb) samochodu AA włącza się samo i wyskakuje mapa Sygic. Ale jeśli błąd pojawił się w nowej wersji, to pewnie niedługo go naprawią. A mój telefon to Oneplus 8 Pro.
Toyota Corolla Sedan VII, Toyota Corolla Sedan Hybrid XII - sprzedana, RAV 4 (5th gen) Executive, AWDi, Skyview - sprzedana, Tesla Model Y Premium AWD
https://ts.la/andrzej248745

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline andy56

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1848 dnia: 14 Kwietnia 2021, 14:24:13 »
Jeśli nic się nie zmieniło, to ikonkę Sygic miałem w AA po naciśnięciu kropki na tablecie, tam gdzie wybiera się wszystkie aplikacje. Jeśli miałem włączony Sygic ostatnio, to po ponownym uruchomieniu (przed włączeniem auta podpinam telefon pod usb) samochodu AA włącza się samo i wyskakuje mapa Sygic. Ale jeśli błąd pojawił się w nowej wersji, to pewnie niedługo go naprawią. A mój telefon to Oneplus 8 Pro.
No to u mnie AA się odpala ale nie mam Sygic.filmik poniżej to Sygic na CP niestety na AA nie działa mimo reklamy...:(

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #1849 dnia: 14 Kwietnia 2021, 14:28:13 »
Masz najnowszą wersję AA? Trochę to dziwne.
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline andy56

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1850 dnia: 14 Kwietnia 2021, 15:31:40 »
Masz najnowszą wersję AA? Trochę to dziwne.
Mam  v20.4.12 Premium. Też mnie to dziwi (zgłaszam reklamacje) ale nie wiem czy tylko u mnie tak jest czy w innych modelach Toyoty też.Niby przy konfiguracji pisze że"Launcher found.You are good to go"ale ikony Sygic brak:( Android 11 AA.v6.3611313
« Ostatnia zmiana: 14 Kwietnia 2021, 15:39:28 wysłana przez andy56 »

Offline dawidos160

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #1851 dnia: 17 Kwietnia 2021, 22:37:08 »
Hej, pewnie pytanie padło milion razy ale,że nie mam pomysłu jak wyszukać to zapytam raz jeszcze - jak miałem Samsunga to korzystanie z wybierania głosowego z kierownicy działało od kopa - mówiłem "Połącz żona" i wybierało numer. Zmieniłem telefon na iphona i - naciskam,mówię "Połącz żona",a Toyota mówi,że nie mam tego skonfigurowanego - ktoś wie jak to ogarnąć? Co prawda jak dłużej przytrzymam to mi odpala Siri i nawet jako tako to działa,ale faktycznie przy AA było to wygodniejsze (jak się nie da to trudno, ale może się jednak da :D )

pireus

• Gość
« Odpowiedź #1852 dnia: 17 Kwietnia 2021, 23:49:06 »
Co prawda jak dłużej przytrzymam to mi odpala Siri i nawet jako tako to działa,ale faktycznie przy AA było to wygodniejsze (jak się nie da to trudno, ale może się jednak da :D )
Z
Po Hej Siri, mówisz ok google i masz już asystenta google

Offline Dziuba

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1853 dnia: 18 Kwietnia 2021, 22:22:10 »
Takie coś znalazłem

https://youtu.be/YClMG8sqnCI

My21 2.0 TS exe+vip

Offline ZiE_MiA

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #1854 dnia: 19 Kwietnia 2021, 01:27:09 »
Takie coś znalazłem

My21 2.0 TS exe+vip
Jak nie masz AA lub CP to jest to opcja ale możesz zrobić sobie aktualizację radia do AA dużo taniej a było już to tu opisywane

Wysłane z mojego MI 9 Transparent Edition przy użyciu Tapatalka

Offline Dziuba

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1855 dnia: 19 Kwietnia 2021, 07:07:21 »
Takie coś znalazłem

My21 2.0 TS exe+vip
Jak nie masz AA lub CP to jest to opcja ale możesz zrobić sobie aktualizację radia do AA dużo taniej a było już to tu opisywane

Tak wiem, przemawia do mnie w tym rozwiązaniu Ap bezprzewodowo

My21 2.0 TS exe+vip

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #1856 dnia: 19 Kwietnia 2021, 08:03:01 »
Takie coś znalazłem

My21 2.0 TS exe+vip

Tak wiem, przemawia do mnie w tym rozwiązaniu Ap bezprzewodowo

My21 2.0 TS exe+vip
Kup sobie carlinkit 2.0 za 400zl i bedziesz mial bezprzewodowo. Rozwiazanie takie jakie Ty chcesz kosztuje 2850zl plus 450zl montaz.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline Tomek858585

• Początkujący
« Odpowiedź #1857 dnia: 20 Kwietnia 2021, 11:38:08 »
Czy coś takiego będzie działaś bezprzewodowo w RAV4 2020. https://allegro.pl/oferta/carlinkit-bezprzewodowy-adapter-carplay-wireless-9505623435

pireus

• Gość
« Odpowiedź #1858 dnia: 20 Kwietnia 2021, 16:20:19 »
To jest stara wersja, nie kupuj

Offline sendilkelm

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #1859 dnia: 22 Kwietnia 2021, 14:02:38 »
testowałem Sygic pod AA i nie widzę sensu teraz wydawać 175 zł na tę wersję. Póki co jeżdżę z Waze, Yanosika mam w telefonie na uchwyt. Poczekam na Y pod AA i wtedy ocenię, czy warto wydać znów pieniądze na Sygic, czy sobie podarować. Nie widzę żadnych argumentów za Sygic na AA.
Fakt, Sygic na AA wygląda jak jego własna podróbka. Co nie zmienia faktu, że w moich okolicach Sygic w porównaniu do Google i Waze najlepiej prowadzi przez poranne korki. Poczekam na świąteczną promocję. :-)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl