0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dodam tylko, że samochód jest podłączony do internetu via mój telefon i jest wymiana danych np. z nawigacją bo widać na niej korki i utrudnienia drogowe na bieżąco.
tez pokazuje mi korki na bieżąco ale nie mam podłaoczonego telefonu ani przez BT (bluetooth ) ani przez Internet , internet wyłaczony w moim phonie!!
Aktywowałem i ja usługę.Nie mam nawigacji w samochodzie a dzisiaj widzę iż system zarejestrował moją podróż i widzę ją w aplikacji MyT - nie wiem jeszcze na jakiej zasadzie się to odbyło.Widzę też położenie samochodu.Czyżby dostępność nawigacji była oparta na schemacie - cały sprzęt jest zainstalowany tylko usługa jest wyłączona?Dla pewności sprawdzę jeszcze co jak wyłączę telefon z aplikacją MyT i wykonam jakąś podróż.
Podpisywałeś coś w salonie jak poprzedni kolega z forum? Ja zapomniałem o to zapytać odbierając auto i pewnie będe musiał pofatygować się do salonu.
Wyłączyłem GPS w telefonie z aplikacją myTNie podłączyłem nic po MirrorlinkMyT dalej pokazuje moją podróż!Czyli pozostaje jednak opcja ze to samochód wysyła, dodam że nie posiadam nawigacjiNo to teraz liczę na ciekawy rozwój usługi