Koledzy, centrala Toyoty z uporem maniaka wmawia mi, abym zarejestrował urządzenie multimedialne i potwierdził wszystkie zgody... Mam ku....wa dość

Proszę wszystkich tych, którzy mają Corollę bez seryjnej nawigacji, a działa u nich w pełni aplikacja MyToyota, aby - JEŚLI MOGĄ - wysłali mi na PW numery VIN swoich aut. Może to rozjaśni tym z centrali obraz... Ja się poddaję.
Poniżej mail z dzisiaj od centrali. Cytuję:
"Szanowny Panie,
na początku chcielibyśmy przeprosić za długi czas oczekiwania na odpowiedz, jednak było to spowodowane szczegółową weryfikacją Pana zgłoszenia.
Zgodnie z informacją z naszego Działu IT prosimy o dodanie systemu multimedialnego do portalu Moja Toyota, aby móc w pełni korzystać z funkcjonalności udostępnianych przez nasz portal oraz aplikacje MyT Toyota. Prosimy również o akceptowanie zgód na portalu które pojawiają się podczas rejestracji konta.
Jednocześnie informujemy, iż korzystanie ze wszystkich funkcjonalności aplikacji MyT Toyota jest możliwe dla systemów multimedialnych z modułem nawigacji.
Po wykonaniu powyższych czynności opisana przez Pana sytuacja nie powinna już występować." Koniec cytatu...