0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy usługa lokalizacji w aplikacji MYy działa wam prawidłowo dziś
Niedługo wyruszam w góry. 455 km w jedną stronę. Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie. Oczywiście będą postoje podczas drogi. Być może krótsze trasy pokażą coś innego...
Cytat: norbert_p w 15 Lutego 2020, 20:52:13Niedługo wyruszam w góry. 455 km w jedną stronę. Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie. Oczywiście będą postoje podczas drogi. Być może krótsze trasy pokażą coś innego...Straciłeś prawdopodobnie kontakt z bts orange i stąd te dziwne dane.Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Cytat: Jacek14 w 15 Lutego 2020, 22:08:33Cytat: norbert_p w 15 Lutego 2020, 20:52:13Niedługo wyruszam w góry. 455 km w jedną stronę. Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie. Oczywiście będą postoje podczas drogi. Być może krótsze trasy pokażą coś innego...Straciłeś prawdopodobnie kontakt z bts orange i stąd te dziwne dane.Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu TapatalkaMozliwe ale zeby nie znalazl zasiegu z Szydlowca do Warszawy? I xlaczego nie pokazuje EV. Bradziej prawdopodobne jest to ze te dane sa zapisywane gdzies w jakiejs pamieci podrecznej i poprostu nie starczylo miejsca na nie. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
. .. .... Niby działa ona TYLKO w autach z nawigacją... Dzisiaj w serwisie moje auto zostało ponownie dodane w tej aplikacji... .. .
Czy ktoś z was ma w MyT dluzsza trasę? Pytam bo w poprzednim tygodniu zrobilem dwie trasy po 6h i 420km i jedyne co pokazuje my aplikacja poprawnie to czas. Trasa w obu przypadkach gupi sie raz po 380km drugi raz po 290km i wogole nie pokazuje trzybu EV. Ciekawi mnie czy tylko u mnie tak jest. Dodam ze nigdzie nie stawalem. Wyglada to tak Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Cytat: Qbek w 15 Lutego 2020, 20:43:05Czy ktoś z was ma w MyT dluzsza trasę? Pytam bo w poprzednim tygodniu zrobilem dwie trasy po 6h i 420km i jedyne co pokazuje my aplikacja poprawnie to czas. Trasa w obu przypadkach gupi sie raz po 380km drugi raz po 290km i wogole nie pokazuje trzybu EV. Ciekawi mnie czy tylko u mnie tak jest. Dodam ze nigdzie nie stawalem. Wyglada to tak Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu TapatalkaU mnie działa wszystko jak należy. Pierwszy odcinek 212, drugi 177, trzeci 78. Wszędzie widać jazdę na elektryku. Najmniej w pierwszym odcinki - jazda autostradą. Widać nawet trasę poza PL.
Czy aplikacja działa u was dzisiaj normalnie? U mnie nie pokazuje jazdy na elektryku. Pokazuje za to ilość gwałtownych hamowań i przyspieszeń...