Autor Wątek: Toyota Connected Car  (Przeczytany 86632 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piter-ek

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Toyota Connected Car
« Odpowiedź #360 dnia: 11 Marca 2020, 09:57:07 »
OK, jest na wklejonym obrazku. Zapomniałem, że na jednym z używanych przeze mnie komputerów nie wyświetlają się obrazki na tym forum  :-)

Corolla HSD2.0 Executive produkcja maj 2019 - brak informacji o paliwie w aplikacji.
« Ostatnia zmiana: 11 Marca 2020, 10:01:09 wysłana przez piter-ek »

Offline PLS

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #361 dnia: 11 Marca 2020, 10:01:35 »
Proszę o potwierdzenie od osób, które mają samochody wyprodukowane po 1 listopada 2019, czyli te które w opcji miały Android Auto / Apple Carplay, że u nich wskaźnik paliwa jest widoczny w aplikacji.

Podobnie proszę osoby których auta były wyprodukowane przed wyżej wymienioną datą o potwierdzenie że tego wskaźnika w aplikacji nie ma.

Jeśli to się potwierdzi to możemy mieć tylko nadzieję, że po aktualizacji softu do tego z Android Auto / Apple Carplay wskaźnik w aplikacji się pojawi. Będzie to miało miejsce tylko wtedy jeśli jest to opcja w oprogramowaniu. Jeżeli jednak wymaga to dodatkowego osprzętu który prawdopodobnie jest w nowych jednostkach systemu inforozrywki to niestety możemy pomarzyć o tym wskazaniu i pewnie też o wielu nowych rzeczach które się pojawią niedługo w aplikacji.

Wysłane z OnePlus 6T przy użyciu Tapatalk

Offline Vini

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #362 dnia: 11 Marca 2020, 10:33:26 »
Podobnie proszę osoby których auta były wyprodukowane przed wyżej wymienioną datą o potwierdzenie że tego wskaźnika w aplikacji nie ma.

Kwiecień 2019 - wskaźnika brak.

Offline Fifek64

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #363 dnia: 11 Marca 2020, 10:42:17 »
Proszę o potwierdzenie od osób, które mają samochody wyprodukowane po 1 listopada 2019, czyli te które w opcji miały Android Auto / Apple Carplay, że u nich wskaźnik paliwa jest widoczny w aplikacji.

Wysłane z OnePlus 6T przy użyciu Tapatalk

Nie mam pojęcia kiedy był wyprodukowany mój samochód. Zamawiałem po 1 listopadzie, odebrałem 29 listopada.
W momencie kiedy konfigurowałem samochód, była opcja zamówienia z AA za 1000 PLN, jednak za radą (teraz żałuję) sprzedawcy, zgodziłem się poczekać na wgranie AA za około 300 PLN.
Piszę o tym dlatego, że też nie mam paliwa w aplikacji...choć teoretycznie ... :o ?

C-HR II Executive  2.0 Hybrid Dynamic Force 197 + Tech

Była Corolla B21 Comfort 1.2 Turbo HB
Style + Tech

Offline radloc

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #364 dnia: 11 Marca 2020, 11:07:25 »
auto z lutego 2020 z AA - wskaźnik jest

Offline toranaga

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #365 dnia: 11 Marca 2020, 12:33:52 »
roszę o potwierdzenie od osób, które mają samochody wyprodukowane po 1 listopada 2019, czyli te które w opcji miały Android Auto / Apple Carplay, że u nich wskaźnik paliwa jest widoczny w aplikacji.
Grudzień 2019 AA, wskaźnik jest i działa. Po trasie pokazał 59%
Corolla TS 1.8 Hybrid 122KM,2019,Executive,Phantom Brown poprzednio:
Corolla 1,6 132KM,CVT,sedan,2014
Corolla 1,6 125KM,sedan 2006
Corolla 1,4 86KM Liftback 1998
Włącz Kuba Wątły TV, niezależne Medium Obywatelskie.

Offline solidny6

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #366 dnia: 11 Marca 2020, 12:38:43 »

Auto z lutego 2020, jest Carplay i jest wskaźnik paliwa widoczny w aplikacji.
Corolla 2020 TS 2.0 Hybrid Comfort+Style+Tech 4W9 Phantom Brown

Offline Portowiec

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #367 dnia: 11 Marca 2020, 13:20:09 »
Auto z marca 2019 i wskaźnika paliwa brak :wallbash:

Offline EliEli

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #368 dnia: 11 Marca 2020, 13:52:51 »

Potwierdzam że jest i pokazuje aktualny stan - pokazywał zaraz po aktualizacji aplikacji kiedy auto stało pod domem, więc dane na pewno były z pojazdu przekazywane wcześniej do chmury.
Samochód z grudnia 2019.

Offline peterbilt2k

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #369 dnia: 11 Marca 2020, 17:51:11 »

Potwierdzam. Mój samochód został wyprodukowany w listopadzie, mam AA i AC. W aplikacji mam wskaźnik % paliwa.

Offline Hibek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #370 dnia: 11 Marca 2020, 22:54:07 »
Aplikacja w wersji 3.6.4 (30036), Corolla 1,8 Hybryda odbierana w grudniu 2019 (nie wiem kiedy wyprodukowana), bez nawigacji i bez AA.
Wskaźnika poziomu paliwa w aplikacji nie mam.

Osobiście wolałbym zamiast wskaźnika poziomu paliwa informację czy samochód jest zamknięty. Notorycznie wracam się żeby to sprawdzić  <zalamka>
Corolla 2019 1,8 Hybryda HB, Comfort + Tech

Offline M.J.L.

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #371 dnia: 14 Marca 2020, 18:28:50 »
Corolla 2.0 odebrana w listopadzie bez AA.
Kontrolki paliwa nie ma. Czekałem jeszcze do tankowania  i nie pojawiło się.
Dla mnie akurat nie przydatne bo ja jeżdżę,  ale jak ktoś ma roztargnioną żonę-to faktycznie przydatne  ;-)
Corolla TS 2.0 Executive

Offline czupurek

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #372 dnia: 03 Kwietnia 2020, 17:13:30 »
Jest aktualizacja Connected Car. Pokazało mi: spadek ciśnienia/uszkodzenie ogumienia /mam zimówki bez czujników/-podpowiada także możliwe rozwiązania. Ciekawe co jeszcze może wyświetlić.

Offline norbert_p

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #373 dnia: 03 Kwietnia 2020, 17:53:43 »
W której zakładce? Mam wersję Comfort i tego nie widzę. Faktycznie była ostatnio aktualizacja, ale u mnie nic nie wniosła... Rozumiem, że chodzi Ci o apkę MyT.

Offline czupurek

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #374 dnia: 03 Kwietnia 2020, 18:18:32 »
Strona główna. Powiadomienia.Pod ostatnią podróżą.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl