Witam!
Używam od kilku dni aplikacji MyT i samochodu RAV4 Hybryd - bez nawigacji(powiedziano mi, że nie ma to wpływu na działanie tej aplikacji). Aplikacja nie zawsze podaje prawidłowo miejsce postoju ("znajdź mój samochód") oraz inne informacje. Raz zostawiłem samochód u kolegi 15 km od mojego miejsca zamieszkania. Wróciłem do domu, a nadal pokazywała mi, że samochód stoi w moim garażu. Po przeinstalowaniu aplikacji pokazał prawidłowo. Dzisiaj pokazywała mi, że samochód stoi na parkingu 4 km od mojego miejsca zamieszkania, gdzie byłem. Dopiero po ok. 2,5 godziny od powrotu, pokazała, że stoi w garażu. Kontaktowałem się w tej sprawie z IT Toyoty. Dostałem bardzo ogólnikową odpowiedź w stylu: aplikacja może działać nieprawidłowo w przypadku problemu z zasięgiem sieci komórkowej, i jakieś mało istotne stwierdzenia. Problemu z siecią akurat na tych obszarach nie ma. Myślę, że problem tkwi w słabości tej aplikacji, która przecież opiera się na sygnale karty sim, która jest w samochodzie i ma służyć do powiadamiania w razie wypadku. Mam nadzieję, że chociaż ta funkcja działa prawidłowo. Bo jeśli jest tak, jak z aplikacją, to nie wygląda to ciekawie! Jestem ciekawy Waszych spostrzeżeń doświadczeń . Pozdrawiam