0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jeżdżę póki co tydzień ale akurat trasy dość na bieżąco mam aktualizowane i wszystkie zapisane. Bardziej mnie martwi ten poziom paliwa... po 130km 98% XD kurcze, to jest dopiero oszczędna jazda. Jeszcze na zegarach nie widziałem jak to się zmienia, rozumiem że zanikają po kolei każde z czterech pól przy zasięgu? Czy częściowo te pola też zanikają. Bo jeśli auto może pokazywać jedynie 100% 75% 50% i 25% to trochę słabo :/ klasyczna wskazówka dużo lepsza.
Bardziej mnie martwi ten poziom paliwa... po 130km 98% XD kurcze, to jest dopiero oszczędna jazda.
Cytat: kenny w 24 Października 2023, 20:04:25Jeżdżę póki co tydzień ale akurat trasy dość na bieżąco mam aktualizowane i wszystkie zapisane. Bardziej mnie martwi ten poziom paliwa... po 130km 98% XD kurcze, to jest dopiero oszczędna jazda. Jeszcze na zegarach nie widziałem jak to się zmienia, rozumiem że zanikają po kolei każde z czterech pól przy zasięgu? Czy częściowo te pola też zanikają. Bo jeśli auto może pokazywać jedynie 100% 75% 50% i 25% to trochę słabo :/ klasyczna wskazówka dużo lepsza.Pasek będzie się skracał ile zużyjesz a nie w blokach jak podajesz. Jak zjedziesz tak do 90% to będziesz widział że jest krótsza.
Ta aplikacja to rzeczywiście porażka.
no nie, przeorganizowali mocno i dodali funkcjonalności