0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
To stara MyT a nie nowa MyToyota
Cytat: Markid w 08 Listopada 2023, 10:27:00Względnej - bo raczej nie wierzę, że zawsze, każdemu od ręki wyświetli od razu ostatnią trasę, wszystkie trasy, stan auta, czy ilość benzyny w baku, ...A dlaczego nie? Skoro w innych markach działa to bez zarzutu, to w Toyocie też tak będzie.
Względnej - bo raczej nie wierzę, że zawsze, każdemu od ręki wyświetli od razu ostatnią trasę, wszystkie trasy, stan auta, czy ilość benzyny w baku, ...
Cytat: topoll w 08 Listopada 2023, 11:43:10To stara MyT a nie nowa MyToyota dzięki za oświecenie, nie miałem pojęcia . Już ściągnąłem, wszystko działa bez problemu również
Cytat: pireus w 08 Listopada 2023, 11:13:30Cytat: Markid w 08 Listopada 2023, 10:27:00Względnej - bo raczej nie wierzę, że zawsze, każdemu od ręki wyświetli od razu ostatnią trasę, wszystkie trasy, stan auta, czy ilość benzyny w baku, ...A dlaczego nie? Skoro w innych markach działa to bez zarzutu, to w Toyocie też tak będzie.Korzystam od 3 lat i dość często są jakieś mniejsze lub większe problemy z przekłamywaniem danych - brakuje tras lub się nie zgadzają. To dlatego
Cytat: don_pazurro w 08 Listopada 2023, 11:57:28Cytat: topoll w 08 Listopada 2023, 11:43:10To stara MyT a nie nowa MyToyota dzięki za oświecenie, nie miałem pojęcia . Już ściągnąłem, wszystko działa bez problemu równieżczyli na iOS?
A to ja sobie pozostane przy starej
Cytat: topoll w 08 Listopada 2023, 11:58:18Cytat: don_pazurro w 08 Listopada 2023, 11:57:28Cytat: topoll w 08 Listopada 2023, 11:43:10To stara MyT a nie nowa MyToyota dzięki za oświecenie, nie miałem pojęcia . Już ściągnąłem, wszystko działa bez problemu równieżczyli na iOS?tak, iOS
Ta poprzednia aplikacja, z czerwonym logo, to było g_wno, ale ta nowa to jest WIELKIE G_WNO. po zalogowaniu każe wpisywać ręcznie numer vin, który jest wpisany na profilu. Po kilku próbach VIN wraca. Skąd oni biorą tych informatyków? Z łapanki?
Zatrzymałem się dzisiaj na chwilę na parkingu pogadać z sąsiadem. Po minucie otrzymałem powiadomienie, że auto jest otwarte. Więc powiadomienia niby działają. Za to jak chcę wejść gdzieś głębiej to mi wywala błędy. I nie ma tras. A wczoraj były...
Wszystko będzie naprawione w aplikacji z niebieskim logo za 3 lata�