Autor Wątek: Powitanie i zakup Auris II -pytanie  (Przeczytany 10599 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zbig

• Toyot Spamer
Odp: Powitanie i zakup Auris II -pytanie
« Odpowiedź #45 dnia: 06 Października 2019, 19:51:04 »
Cena przesadzona o jakieś 10 tys zł....

Gawith

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: 07 Października 2019, 16:42:05 »
OK szybkie pytanie ciągnę dalej temat hihihih. Nie żebym był mocno napalony akurat na ten egzemplarz ale mam pytanie , ile realnie można zapłacić za auto w tym roczniku, przebiegu i w tym wyposażeniu (ciut chyba wypasione):
 https://toyotaplus.pl/oferta/toyota-auris/64852
Zakładając , że auto jest uczciwie opisane to ta cena jest adekwatna czy zawyżona ? Nie żebym cebulił, bo wiem że starsze wyposażone może kosztować tyle co mlodsze w wersji  Active
Prawie 3 lata temu auris kombi 2013r 1,4 d4d 80 tys km w wersji Active z programu Toyota Plus kosztował 43 tys brutto. Auriska z linku zawyżona o jakieś 15 tys.

Offline aro333

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 07 Października 2019, 18:55:40 »
OK tylko ze takich cen nie widac niestety w programie Toyota Plus.  Trzy lata temu ogolnie samochody byly tansze. OK ale dziekuje za sugestie, tez mi sie wydaje ze przesadzona cena delikatnie

Gawith

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 07 Października 2019, 20:22:12 »
3 lata temu samochody były tańsze? Które modele dokładnie? Z jakich danych korzystasz? Podziel się z nami tymi danymi.

Offline aro333

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 07 Października 2019, 22:48:06 »
Hmmm jakby to okreslić, wiec tak - nie patrz na diesla bo ten faktycznie obecnie polecial w cenie ale benzynki wg mnie sa droższe. To może być tylko moje odczucie  ale powiedzmy Ayriska  II 1,6 Pb krajowa z przebiegiem  w okolicach 100tys w wersji powiedzmy wyzszej niż Active z roku np 2013 , w okolicach 35 tys zl - bardzo ciezka sprawa . Active ok i jeszcze 1,33 spoko znajdzie sie . Generalnie szukam czegos do 43 tys zl , to nie musi byc 2013 rok z checia łykne mlodszą, wiadoma sprawa. Tylko musi byc 1,6 PB i nie Active.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl