Autor Wątek: Uchwyt do telefonu.  (Przeczytany 9104 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

RobRoberto

• Gość
Odp: Uchwyt do telefonu.
« Odpowiedź #15 dnia: 30 Września 2019, 18:18:30 »
Są użytkownicy Aurisow 2010 z jakimś godnym chwytem montowanym do kokpitu lub do tej plastikowej miseczki nad wywiewem?

Offline aBuSaJe

• Toyot Leżący
  • *

Offline fazibazi

• Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Października 2019, 18:15:25 »
Mi za uchwyt na telefon robi już od wielu lat....uchwyt na napoje. Podpasował idealnie jako tymczasowy dla LG G3 w pokrowcu i tak zostało.... LG G6 w grubszym pokrowcu też się w miarę trzyma. polecam spróbować może akurat podpasuje :good:
AURIS I 2011 HSD LPG - ecowarrior
Webasto TTE z GSM, VIOFO A119, iCar pro do HA i takie tam..

RobRoberto

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Października 2019, 18:22:08 »
Mi za uchwyt na telefon robi już od wielu lat....uchwyt na napoje. Podpasował idealnie jako tymczasowy dla LG G3 w pokrowcu i tak zostało.... LG G6 w grubszym pokrowcu też się w miarę trzyma. polecam spróbować może akurat podpasuje :good:
Gdyby ten pseudo japoński badziew się nie psuł i nie zacinał to może i byłby to pomysł ????

Offline PAMONIUSZ

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 01 Października 2019, 19:38:53 »
taka refleksja: swoja drogą prawie każdy kierowca na świecie używa smartphona a nie zawsze uzywa kawy czy innego napoju w trakcie jazdy... miejsca na kubeczki mamy a na telefon tak nowoczesny producent aut... nie przewidział. Chociaż miejsca na bezinwazyjne mocowanie. Nie kratki, nie szyby, nie klejenie na kokpicie....  szkoda. .

Offline fazibazi

• Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #20 dnia: 01 Października 2019, 21:42:15 »
nie zacinał

Nie zacina się bo jest cały czas rozłożony  :grin:
AURIS I 2011 HSD LPG - ecowarrior
Webasto TTE z GSM, VIOFO A119, iCar pro do HA i takie tam..

Offline Kamol

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 01 Października 2019, 22:10:56 »
Przerobiłem kilka uchwytów 'nołnejmowych" i wszystkie się połamały, albo odklejały od szyby. Po przeszperaniu netu, gdzie dużo osób polecało uchwyty Nokii nabyłem model CR-123 i jestem z niego bardzo zadowolony. Był w poprzedniej Corolli i zabrałem go do nowego Aurisa.

Offline Michał2008

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 02 Października 2019, 15:33:07 »
Od siebie mogę polecić uchwyt w kratkę, sam byłem sceptycznie nastawiony na takie uchwyty, ale jest spoko...

https://excmobile.eu/produkty/uchwyty-samochodowe/uchwyt-samochodowy-exc-way-czarno-szary/
Auris I 1.6 132KM 1ZR-FAE 2009r.

Offline Arturas

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla 2.0 GR
« Odpowiedź #23 dnia: 04 Października 2019, 18:29:19 »
Ja mam w Auris 2016 też taką strukturę pomarszczonej skóry, (podobnie jak na tym zdjęciu na Alle..), od tygodnia trzyma się bez problemu - chyba już nie odpadnie.
Poczekaj do lata jak się dobrze kokpit nagrzeje...

RobRoberto

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 05 Października 2019, 11:53:49 »
Przerobiłem kilka uchwytów 'nołnejmowych" i wszystkie się połamały, albo odklejały od szyby. Po przeszperaniu netu, gdzie dużo osób polecało uchwyty Nokii nabyłem model CR-123 i jestem z niego bardzo zadowolony. Był w poprzedniej Corolli i zabrałem go do nowego Aurisa.
To prawda. Mam ten uchwyt od lat jest najlepszy. Ale nie trzyma się kokpitu tylko szyby. No i muszę wywalić ten dolny dzyndzel bo innaczej ładowarki nie ma jak podłączyć.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl