Autor Wątek: prośba dla posiadaczy automatu, okolice Dąbrowy G, Myszkowa, Czestochowy  (Przeczytany 1480 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adekt

• Toyot Leżący
  • *
Mam nietypowa prośbe dla posiadaczy automatów z okolic tak ja w temacie. Czy jest ktoś wstanie spotkać się i przewieść  mnie jako pasażera.Zastanawiam się nad wymiana manuala na automat. A czytałem różne opinie na ten temat. A najlepszy sposobem jest żeby samemu to poczuć :)   

Offline tiestol11

• Toyot Leżący
  • *
Odp: prośba dla posiadaczy automatu, okolice Dąbrowy G, Myszkowa, Czestochowy
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Października 2019, 09:31:07 »
Dziękuje wszystkim za informację. Zapomniałem dodać, że nie jeżdżę na obiegu zamkniętym lub staram się nie - takie tłumaczenie słyszałem w ASO. Ponadto w tamtym roku samochód tydzień stał nie jeżdżony w zimę obserwowałem go, w dzień jak było +3 to szyba ociekała a w nocy jak było -6 to ponownie zamarzała, więc użytkowanie przez kierowcę chyba nie ma na to aż takiego wpływu. Byłem nawet oglądać wewnętrzne szyby sąsiadów, nikt na ul. nie ma takiego problemu nawet przy - 17. Auto jest co tydzień sprzątane więc sprawdzam czy nie ma wilgoci itd.

Może to filtr kabinowy, może to nieszczelność szyby przedniej ? Jak myślicie co mam dalej w tym roku to robić zgłaszać do ASO ?
Może CHR ma wadę fabryczną z tymi szybami, myślę że trzeba ostrzec innych użytkowników że się z nimi tego nie wygra a kłopot jest przez pół roku spory.

Offline tiestol11

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Października 2019, 09:32:27 »
Przepraszam nie w ten wątek mi się wkleiło.

Offline Michał_K

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Października 2019, 19:06:57 »
Mam nietypowa prośbe dla posiadaczy automatów z okolic tak ja w temacie. Czy jest ktoś wstanie spotkać się i przewieść  mnie jako pasażera.Zastanawiam się nad wymiana manuala na automat. A czytałem różne opinie na ten temat. A najlepszy sposobem jest żeby samemu to poczuć :)

Cześć, jak masz ochotę to zapraszam. Odezwij się na priv

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl