Potwierdzam u mnie sygic dziala na mirror linku po kablu a im dluzej go uzywam tym bardziej sie do niego przekonuje. Licencje kupowalem za grosze w św promocji .
Witam
Jaką wersję Sygica używacie (Sygic GPS Navigation / Sygic CAR Navigation) ?
Czy ktoś z Was posiadając Sygic GPS Navigation wykupił dodatkowo Mirrorlink Connectivity i czy wówczas wizualnie lub funkcjonalnie zmienił się interfejs nawigacji?
Pytam bo posiadam od dawna Sygic GPS Navigation z licencją Premium + Traffic i pomijając drobne potknięcia w wyznaczaniu trasy tą nawigację lubię najbardziej.
Działa ona na moim TT2 (Corolla 2019, Audio 1011, bez nawigacji Toyoty) bez dodatku Mirror Connectivity poprzez połączenie kablowe USB i mirrorlink.
Niestety ma jedną wadę opisywaną już w innych wątkach, mianowicie albo mam powiadomienia z nawigacji przez głośniki albo radio (nie mówiąc o braku muzyki z np Spotify). Nie ma płynnego wyciszania radia i przywracania go po wskazówkach głosowych z Sygica.
Obszedłem ten problem stosując 2 telefony ale być może wykupienie od Sygica dodatku Mirror Connectivity rozwiąże ten problem.
Dla zainteresowanych, sposób na używanie nawigacji Sygic z obsługą wskazówek w głośnikach i jednoczesne słuchanie radia samochodowego lub Spotify (ściszane i przywracane):
Samsung S8 (połączenie przez bluetooth): główny telefon do rozmów, Spotify.
Samsung A5 (połączenie mirrorlink po kablu) telefon z Sygic GPS Navigation (bez Mirrorlink Connectivity)
Czyli podsumowując, chciałbym podpiąć jeden telefon z nawigacją Sygic i móc słuchać radia lub Spotify (ściszane na czas wskazówek z nawigacji). Czy taka konfiguracja komuś działa?