To co mówią handlowcy trzeba dzielić na pół i samemu się orientować. Taka prawda, to tylko ludzie i chcą czasem nawet dobrze ale i chcą sprzedać auto, a często nie posiadają wystarczającej wiedzy. Jakby to dyrektor Toyoty na Polskę powiedział ze będzie możliwość aktualizacji to można byłoby w to uwierzyć ale sprzedawcy - skąd oni mogą to wiedzieć podejrzewam ze wielu z was w tym momencie ma większa wiedzę na ten temat niż sprzedawcy. Od siebie dodam, ze mam AA i AC i z tego co zauważyłem to ten cały system multimedialny u mnie działa jakoś znacznie szybciej i płynniej niż Corolla 2019 bez AA i AC która jeździłem w Panku. Mam takie podejrzenie ze to może być nie tylko kwestia wersji oprogramowania ale i innych bebechow w środku, - mocniejszych, które zaczęli montować dopiero od któregoś miesiąca, dlatego niektóre auta z starszym hardware mogą nie dostać AA/AC. Nie wiem czy tak będzie jest to tylko moje podejrzenie, bo jeżeli to kwestia samego oprogramowania to oprogramowanie już jest - no ja mam np już oprogramowanie z AA/AC - jaki wiec teraz problem zacząć wgrywać te oprogramowanie dla reszty użytkowników Corolli? Wgle jak zamawiałem swój egzemplarz to chciałem bez pakietu Connect bo i tak wole na telefonie wszystko obsługiwać a babka mi mówi ze system już nie puszcza bez connecta i teraz obowiązkowo wszystkie connect - zamawiałem we wrześniu bodajże, produkcja końcówka grudnia.