No Pany i Panewki

długo oczekiwana chwila by sie tu pokazać

zastanawiałem się jak wrzucić wam zdjęcia i postanowiłem wrzucić linki na zewnętrzny serwer,
tak więc:
Oto moja cycuś glancuś bielusieńka Karolinka, która mnie nie przestaje zaskakiwać

Toyota Corolla 2.0 HSD 184KM wersja Comfort z pakietami Style, Tech, Connect i Cobrą pro
Zdjęcie numer 1 w salonieZdjęcie numer 2 w salonieZdjęcie numer 3 przed salonemZdjęcie numer 4 od tyłu Zdjęcie numer 5 pod domemNa 24h po odbiorze przejechałem już 160km i muszę przyznać, że nie da się jeździć oszczędnie

bynajmniej nie w pierwszej fazie ekscytacji, powrót autostradą A4 z Katowic do Kędzierzyna było tak genialne, że zamiast zjechać ostatnim na Kędzierzyn to zjechałem na Krapkowice za Górą Świętej Anny. Po za tym po mieście śmiga się świetnie, po cichaczu nikt nie słyszy, nikt się nie ogląda dopiero jak usłyszy to jęzory wypadają

na razie w aucie nic niepokojącego się nie dzieje, nic nie trzeszczy nic nie piszczy.
jedyna rzecz, która mi się przytrafiła dziś to, chyba spaliłem bezpiecznik oświetlenia wnętrza, i jak jest gniazdo żarówki w5w, wiecie jak wygląda zdjęcie poniżej, z przodu tam przy SOS'ie urwałem 1 pin montażowy;
Zdjęcie gniazda żarówki w5wpowinno to z prawej wyglądać jak z lewej, rozkojarzyłem się przy wkładaniu a ciężko wchodziło i wcisnąłem.
(ogólnie plastiki pozdejmowałem bez większego wysiłku i bez strat dla ich plastikowych zatrzasków - kupiłem łyżeczki plastikowe)
dzwoniłem do ASO i są 2 wyjścia:
zamawiają cały ten pier...nik z SOS'em i światełkami itp za 1025zł brutto i zamontują w 15min
7 lipca witam Katowice i elektronik przyjrzy się może przylutuje pin i wymieni bezpiecznik i skasują mnie ułamek tej ceny na górze.
ale przygoda