Autor Wątek: Toyota Touch 2 instalacja aplikacji  (Przeczytany 3440 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bakusek

• Początkujący
Toyota Touch 2 instalacja aplikacji
« dnia: 29 Listopada 2019, 12:06:39 »
Hej,
borykam się z problemem aktywacji Toyota Touch 2 bez nawigacji (niebieskie ikonki, prawdopodobnie pierwsza generacja) - czy może jest to w ogóle nie możliwe? Ni cholery nie mogę znaleźć żadnego identyfikatora urządzenia jak jest to opisane w instrukcji. Bez tego zakładam że nie możliwym jest instalacja żadnej apki jak np. szklanka wody. A może bez navi moja Toyota Touch w ogóle nie ma możliwości podłączenia się online? Może ktoś borykał się z podobnym problemem u siebie?

Offline Borciu

• Prawie Toyot
Odp: Toyota Touch 2 instalacja aplikacji
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Marca 2020, 18:20:39 »
Hej,
borykam się z problemem aktywacji Toyota Touch 2 bez nawigacji (niebieskie ikonki, prawdopodobnie pierwsza generacja) - czy może jest to w ogóle nie możliwe? Ni cholery nie mogę znaleźć żadnego identyfikatora urządzenia jak jest to opisane w instrukcji. Bez tego zakładam że nie możliwym jest instalacja żadnej apki jak np. szklanka wody. A może bez navi moja Toyota Touch w ogóle nie ma możliwości podłączenia się online? Może ktoś borykał się z podobnym problemem u siebie?

Podpinam się do pytanie. Na stronie Toyoty mam że posiadam te aplikacje ale nie widzi ich w ogóle w nawigacji w samochodzie.
Ktoś zna jakieś rozwiązanie jak doinstalować te aplikacje do auta?

Offline Borciu

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Marca 2020, 18:23:28 »

Offline K602

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Marca 2020, 12:52:32 »
Bo żeby wejść w ich menu, trzeba jeszcze wejść w nie kombinacją dwóch kliknięć na PHONE... daj znać czy pomogło...
SAP ABAP Certified Developer

Offline K602

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Marca 2020, 08:16:19 »
W sumie to sprawdziłem to sam i nie pomogło. Więc dalej nie wiemy jak uruchomić te aplikacje... :(
SAP ABAP Certified Developer

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl