Autor Wątek: POMOCY oswietlenie corolla e12  (Przeczytany 4120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rajder

• Początkujący
POMOCY oswietlenie corolla e12
« dnia: 29 Listopada 2019, 17:30:35 »
Witam
Mam taki problem ze gdy podczas wymianhy zarowek wewnatrz samochodu ( od wentylacji tam takie dwie sa ) coś sie stało i podczas proby sprawdzenia czy dziala uslyszalem ciche stukniecie jesli mozna to tak nazwac i przestało sie swiecić oswietlenie radia (przyciski od wyboru stacji i cala reszta), o ile to nie jest jakims duzym problemem tak to ze brak kontrolki o zapalonych swiatlach mijania i pozycyjnych juz tak ktore tez sie nie swieca, na dodatek światła juz tym razem z tyłu samochodu tez sie nie pala jedynie co to STOP
Bardzo bym prosil o pomoc w ustaleniu tego problemu, moze ktos sie z tym juz spotkał, lub wie w czym jest problem, moze to jakis bezpiecznik nie mam pojecia. Jeśli beda jakieś pytania odnośnie problemu chetnie odpowiem zależy mi na szybkiej pomocy
model Toyoty to:Toyota Corolla 2002r  1,4 benzyna E12
« Ostatnia zmiana: 29 Listopada 2019, 17:42:19 wysłana przez Rajder »

Offline Samochodziarz88

• Początkujący
    • Poczta w Gryfinie
Odp: POMOCY oswietlenie corolla e12
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Marca 2020, 12:55:37 »
Cześć, przepraszam za bezpośredniość, ale wygląda na to że coś mocno nagrzebałeś kolego. Z Twojego posta wnioskuję, że sam wymieniałeś żarówki? Nie ma w tym nic złego pod warunkiem, ze na pewno wiesz co robisz. Dobra, ale miałem pomóc a nie marudzić. Sprawdź proszę bezpiecznik NR 1 (20A) znajdujący się w komorze silnika. Najpewniej tam powstał problem.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl