Autor Wątek: nasze radyjka  (Przeczytany 2787 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eryko_twl

• Toyot Leżący
  • *
nasze radyjka
« dnia: 07 Grudnia 2019, 13:27:54 »

moi drodzy juz dawno mialem spytac ale udalo sie komus zmusic ten genialny system toyoty aby przy odtwarzaniu muzyki z usb wyswietlal okladke . kombinowalem na rozne sposoby dodawac te okladki do plikow muzycznych ale na dzis powodzenia brak .

swoja droga jeszcze dwa lata temu ten ekran robil wrazenie na ulicach ale teraz jak na swiatlach podjezdza dacia i ma fajny kolorowy ekran to najchetniej bym ten nasz czyms zakleil

Wysłane z mojego Lenovo YB1-X90L przy użyciu Tapatalka

Offline jarus67

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: nasze radyjka
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Grudnia 2019, 17:30:14 »
I dziwić się, że ludzie kupują konkurencyjne auta.
Mam Priusa Plusa z 2012 roku, więc się TT1 nie wstydzę. Ale w dwuletnim aucie...

Offline Banan61

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Grudnia 2019, 10:25:36 »
Czesc, u mnie wyswietla bez zadnych problemow. Okladki od rozmiaru 300x300 nie powinny robic problemu. Czym i jak to robisz?

Offline P@rsival

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 08 Grudnia 2019, 11:53:35 »
Przeciez okladki to zaden problem - ja mam w rozdzielczosci max 600x600, mozna i wiecej bodajze do 999x999, ale po co jak rozdzielczosc ekranu jest mała, a dodane zdjecie zajmuje miejsce w pliku mp3/flac. Osobiscie dodaje tag-i i zdjecia w Mp3tag badz TagScanner - TagScanner lepszy bo kompresuje i skaluje okladki i zamiast 150kb w pliku jest np.30kb.
Toyota C-HR Hybrid Prestige+LED+JBL+inne

Offline bazi

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Corolla E16 1.6
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Grudnia 2019, 12:21:18 »
aby przy odtwarzaniu muzyki z usb wyswietlal okladke .
Pewnie masz samo Toyota Touch bez nawigacji, wtedy okładek przez bluetooth i usb nie wyświetla.

Offline Eryko_twl

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 08 Grudnia 2019, 16:43:43 »
aby przy odtwarzaniu muzyki z usb wyswietlal okladke .
Pewnie masz samo Toyota Touch bez nawigacji, wtedy okładek przez bluetooth i usb nie wyświetla.
tak dokładnie bez nawigacji czyli to jeszcze gorsze łajno niz się można było spodziewać masakra

Wysłane z mojego Lenovo YB1-X90L przy użyciu Tapatalka

Offline MironCHR

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 09 Grudnia 2019, 20:32:14 »
Od kilku miesięcy czekałem na ten wątek. Ma odtwarzacz JBL z nawigacją i słucham wyłącznie plików FLAC. Do tej pory nie wyświetlił mi się żaden plik w formacie graficznym. Kiedy używałem plików MP3 okładki wyświetlane były, ale nie wszystkie.

Offline ciapus4

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Grudnia 2019, 22:07:06 »
Osobiscie dodaje tag-i i zdjecia w Mp3tag
Ja też i wyświetlają mi się okładki.
Od kilku miesięcy czekałem na ten wątek. Ma odtwarzacz JBL z nawigacją i słucham wyłącznie plików FLAC. Do tej pory nie wyświetlił mi się żaden plik w formacie graficznym. Kiedy używałem plików MP3 okładki wyświetlane były, ale nie wszystkie.
Mam parę albumów w flaczku i mam też okładki na TTG.

A, dla ciekawostki kiedyś zassałem z jakiejś stronki od przyjaciół z dojczlandów, album demo z jakąś muzą i do każdego kawałka była inna okładka wykonawcy, to jest moc, ja jak mam albumik to daje okładkę 300x300 i i jest ok, oczywiście muszą być nazaw wykonawcy, tytuł płyty i wykonawca, jak nie ma jakiegoś parametru to się okładka nie wyświetli, ogólnie nasze pudła grające są do "pupsien"
« Ostatnia zmiana: 11 Grudnia 2019, 22:13:00 wysłana przez ciapus4 »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl