Wg. mnie temat jest do wygrania. Ja niestety się nie zaangażuje z dwóch powodów.
1. Na prawdę nie mam możliwości czasowych.
2. Na dniach będę sprzedawał Camry. Jak info o przybywający oleju wypłynie poza tematyczne fora, to nie tylko ceny polecą w dół ale i chętnych na używkę będzie mniej. Dodatkowo ostatnio zajawiłem się na elektryki i w sumie tylko czekam aż Mach-E w wersji GT pojawi się w polskiej ofercie Forda. 3,7 s do 100 i AWD to są wrażenia, których Toyota nie zapewni nigdy

. Toyoty, to są takie emeryckie auta, bezawaryjne ale nic poza tym. Po 10-ciu latach z Toyotą, widzę, że nie mają mi już nic do zaoferowania.
Co do AA i AC temat jest prosty. Poza podgryzaniem Toyoty warto zaatakować Zachara i Pertyna.
Są w różnych stowarzyszeniach i to pozwala im na dostęp do nowych modeli. Myślę, że parę pism z zrzutami znikających komentarzy obnażyło by prawdę. Szybko odczuli by to w aspekcie finansowym.
Do tego strona www opisująca ten szwindel z zrzutami i tym przekrętem z naklejką...
Linkować pod artykułami mogę w wolnej chwili.
Jak ktoś zorganizuje zrzutkę to bez problemu może liczyć na mnie.
Prezydentów wybierają w wyniku działania na stronach www, to i Toyota może się przyznać do błędu i wymienić nam tem mikrofony żeby AA i AC działało. Są największym producentem na świecie, nie zbankrutują od tego.