Autor Wątek: Prius III Odkupiony od ubezpieczyciela - czy warto kupic ?  (Przeczytany 1922 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline elovelo

• Początkujący
Prius III Odkupiony od ubezpieczyciela - czy warto kupic ?
« dnia: 03 Stycznia 2020, 16:32:22 »
Cześć! chciałem kupić priusa III dla żony i znalazłem "ciekawy" egzemplarz ale wacham się, właściciel mówi że auto jest odkupione od ubezpieczyciela - czyli szkoda całkowita musiała być - tył malowane błotniki i nie działa tylni jeden z czujników parkowania a tak wszystko sprawne i zastanawiam sie jak musiało wyglądać auto po szkodzie całkowitej dla ubezpieczyciela skoro tu mówi że to tylko kwestia tylnego błotnika była :/ do samochodu mam 500km to nie chce za bardzo jechać jeśli ma się to okazać miną, i tak miałem jechać do aso ale w aso też powiedzą mi tyle że malowany był wiec jak to ocenić czy warto brać? może ktoś mieszka nie daleko i jest w stanie jakoś pomoc ?
wrzucam link do otomoto z tym samochodem
https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-prius-wyswietlacz-hud-nawigacja-panorama-i-solar-dach-swiat-xenon-led-ID6CKSwe.html#2d0e161c2d

Offline iglaROW

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Prius III Odkupiony od ubezpieczyciela - czy warto kupic ?
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Stycznia 2020, 11:22:28 »
Jeżeli odkupił od ubezpieczyciela to na pewno są zdjęcia w takim stanie jak ubezpieczyciel sprzedawał. Jeżeli niechce pokazać lub twierdzi, że nie było/nie ma/zgubił, to odpuść temat

Offline Hex

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Stycznia 2020, 18:36:23 »
Ktoś się słabo przyłożył przy składaniu, skoro tak widoczny element jak tylna klapa, dał od wersji plug-in ;)

Offline Jacek7210

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Stycznia 2020, 19:12:13 »
Hex skąd wiesz że tylna kanapa nie od niego, skoro fotki brak...??

Offline mbauris

• Toyot Pełzający
  • **

Offline Jacek7210

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 06 Stycznia 2020, 09:15:48 »
 :song: Faktycznie... Hex.. Na okulary już czas..  :grin:

Offline ROMEO

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 08 Stycznia 2020, 22:21:07 »
Jestem na 100% przekonany ,że licznik jest grubo odkręcony i to nie ma nic do rzeczy ,jak niektórzy tutaj piszą że ma książkę serwisową itp dot innych aut- ktoś kto kupuje hybrydę nie po to żeby robić ok 20 tys rocznie ale min 40 albo i 100tys rocznie

Offline Darek Toyota

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #7 dnia: 08 Stycznia 2020, 22:47:42 »
Akurat ten ma faktycznie tyle. Jeżeli nie był za bardzo "bity" to jest ciekawa oferta.

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #8 dnia: 09 Stycznia 2020, 09:22:50 »
Jestem na 100% przekonany ,że licznik jest grubo odkręcony i to nie ma nic do rzeczy ,jak niektórzy tutaj piszą że ma książkę serwisową itp dot innych aut- ktoś kto kupuje hybrydę nie po to żeby robić ok 20 tys rocznie ale min 40 albo i 100tys rocznie
Tia... coś masz jeszcze ciekawego do wymyślenia i przekazania?

Akurat ten ma faktycznie tyle. Jeżeli nie był za bardzo "bity" to jest ciekawa oferta.

Sprawdź sobie w ubezpieczalni, a do tego podjedź gdzieś najlepiej do aso. Masz 50% szans na normalny stan. Oczywiście pamiętaj że będzie się ciągnąć w pap.szkoda całkowita i przy odsprzedaży nie uzyskasz normalnej ceny.
A farmazoniarzy nie słuchaj...bo szkoda czasu.

Offline Jacek7210

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 09 Stycznia 2020, 15:08:22 »
Ładny ten prius, fajnie wyposażony. Też oglądałem go z ogłoszenia, jednak przyglądałem się szparom między tylnymi błotnikami a tylnymi drzwiami..Ze zdjęć niestety ta szpara wygląda bardzo ciasno, a na pewno bardziej niż pozostałe szpary...

Offline Hex

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 09 Stycznia 2020, 18:11:27 »
Ok, to jak już tak trochę wyjeżdżamy poza temat, ktoś może wie co to za model felgi?  :roll:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl