Cytat: yunior81 w Wczoraj o 18:37:41
Auris w ogóle ma słabe światła, dlatego dobrym rozwiązaniem jest wsadzenie leda.
Nie zgadzam się z tą teorią. Mój Auris świeci dobrze i dobrze jeździ mi się nocą. A ledy możesz se wsadzić pod warunkiem, że nie będziesz na bakier z homologacją.
Miałem służbowego Aurisa z 2017r., tak słabych światel nie miałem jeszcze w żadnym samochodzie - oczywiście to jest moje zdanie. Natomiast nie rozumiem problemu ze świeceniem tych świateł, skoro przez montaż leda lub xenona (z uwagi na soczewkę) poprawiamy oświetlenie w mega stopniu i jazda staje się przyjemnością. Tego tylko nie zrozumieją osoby, które nie miały do czynienia ze światłami led lub xenon. Ja w przeszłości posiadałem samochody z xenonami i potem każdy bez świecił tak sobie....
Jesteś pewien? Widziałeś te odbłyśniki? Ja w swoim Aurisie nie widzę odbłyśników, tylko same soczewki.
No cóż człowiek uczy się całe życie ale wypowiadanie sie w temacie, o którym się nie ma pojęcia jest kiepskie. Jak już chce się błysnąć to trzeba było napisać, że sprawdzisz tą wiedzę.... Z drugiej strony nie zobaczysz odbłyśnika w reflektorze soczewkowym do póki go nie wyjmiesz z samochodu lub rozkleisz.