muszę napisać , więc pisze

))))) .............. jestem ( a właściwie moja żona jest posiadaczem auriski1.2 2017 , 26 tys przebiegu i ......................... NIC , ZUPEŁNIE NIC w tym autku się nie zepsuło/nie trzeba było wymieniać ( z wyjątkiem przeglądów - więc filtry , olej , wycieraczki ) ........ co może wkurzyć - lekko skrzypiący fotel kierowcy na wybojach i w ostrych zakrętach , spalanie - jak na tą pojemność - wg mnie niemałe - miasto 9-9,5 l , trasa 7-8 l ( co prawda żona jeżdzi , na ekonomii jazdy się nie zna ) . Plusy - bdb prowadzenie , jak na 115 km bardzo żwawy samochód ( porównuję z byłym autkiem żony - megane 1.6 ropa , 105 km - ta znacznie mniej dynamiczna ) , wyposażenie ...... bdb ... kupując autko w cenie ok 80 tys masz to czego nie będziesz mieć w PORÓWNYWALNYCH modelach z tej samej półki . Naprawdę dobre wykończenie wnętrza ( porównuję z megane 2015 r ... odstaje , kia carens 2017 - odstaje , seat leon 2016 - odstaje ..... z mojego doświadczenia są też lepsze - Q5 , antara ale auris to nie antara czy Q5 ... więc ... podkreślam - z mojego doświadczenia - auris jest dobrze wykończony w środku jak na swoją klasę i cenę ... i żona , i ja jesteśmy z tego autka mega zadowoleni ..
Pozdrawiam