Cytat: hardtmuth w 02 Września 2021, 11:58:48 Dla mnie ten schowek jest tak zabawnie mały, że nawet z niego nie korzystam . No tak duży nie jest. Nie wiem czy zauważyliście, że w recenzjach / testach RAV4 na YT co niektórzy mówią o dużym schowku
Dla mnie ten schowek jest tak zabawnie mały, że nawet z niego nie korzystam .
Nie rozumiem po co montować te siłowniki - no chyba, że dla kogoś klapa jest za ciężka. W toyocie mam patyk, w drugim samochodzie siłownik i na pewno nie będę montował siłownika w ravce (choćby były dedykowane do tego modelu).
Panowie czy ktoś wkładał głośniki Jbl 322f w podszybiu?
Cytat: mirek_s w 08 Września 2021, 19:47:20Nie rozumiem po co montować te siłowniki - no chyba, że dla kogoś klapa jest za ciężka. W toyocie mam patyk, w drugim samochodzie siłownik i na pewno nie będę montował siłownika w ravce (choćby były dedykowane do tego modelu).Nie rozumiem, jaki jest sens ingerowania w blachę... a wygląda to tragicznie :(
Cytat: shalalos w 12 Września 2021, 15:14:52Cytat: mirek_s w 08 Września 2021, 19:47:20Nie rozumiem po co montować te siłowniki - no chyba, że dla kogoś klapa jest za ciężka. W toyocie mam patyk, w drugim samochodzie siłownik i na pewno nie będę montował siłownika w ravce (choćby były dedykowane do tego modelu).Nie rozumiem, jaki jest sens ingerowania w blachę... a wygląda to tragicznie :( Taka rzeźba w nowym aucie? Po co? :(.Gwarancji na perforację maski już nie masz .