Ale po co to nam? To jest podświetlane?Lepiej pogadaj nad podświetleniem podsufitki.
Dostałem wycenę z ASO.Ten panel przełącznika lusterek w wersji podświetlanej kosztuje jedynie 779,88 zł brutto Srogo, kurka, srogo...
Cytuj (zaznaczone) Dostałem wycenę z ASO. Ten panel przełącznika lusterek w wersji podświetlanej kosztuje jedynie 779,88 zł brutto Srogo, kurka, srogo...No to mogę sprezentować w 1/3 tej ceny Sprawa już była poruszona na forach, wynalazek pasuje z crown s210 (84872-30070).Cena z przesyłką ok. 270 złhttps://www.amayama.com/en/part/toyota/8487230070
Czekam na wycenę z JP Carparts.com
Gdzie w PL mogę dokupić oświetlenie led do wnętrza. Majfrendowi niewysłało się całego zestawu i brakuje mi 2 szt. lampek: do bagażnika i osłony przeciwsłonecznej z przodu
Cytat: pireus w 12 Maja 2020, 18:30:14Cytat: Kiełek w Dzisiaj o 17:19:56 Tylko jak to kupić...Zadaj im pytanie ile kosztuje wysyłka do Polski. Myślę że mogą Ci przysłać, ostatecznie klient płaci i wymaga.Dzięki!W międzyczasie znalazłem film z instalacji takiego cuda: LINK Czego to nasi sąsiedzi nie wymyślą...
Cytat: Kiełek w Dzisiaj o 17:19:56 Tylko jak to kupić...Zadaj im pytanie ile kosztuje wysyłka do Polski. Myślę że mogą Ci przysłać, ostatecznie klient płaci i wymaga.
Cytat: Kiełek w 12 Maja 2020, 23:00:03Cytat: pireus w 12 Maja 2020, 18:30:14Cytat: Kiełek w Dzisiaj o 17:19:56 Tylko jak to kupić...Zadaj im pytanie ile kosztuje wysyłka do Polski. Myślę że mogą Ci przysłać, ostatecznie klient płaci i wymaga.Dzięki!W międzyczasie znalazłem film z instalacji takiego cuda: LINK Czego to nasi sąsiedzi nie wymyślą...Gdyby udało Ci się to ogarnąć daj proszę znać. Chętnie podzielę kosztami wysyłki gdybyś wziął też dla mnie.
No to na chwilę obecną trzy. Pewnie wezmę ze dwa więcej.