Toyota Klub
o Toyotach wiemy prawie wszystko
Aktualności:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
»
.: GARAŻ :.
»
Carina
»
Wątek:
Stacyjka carina e 2.0
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: Stacyjka carina e 2.0 (Przeczytany 1958 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Karolkiewicz21
Toyot Leżący
Stacyjka carina e 2.0
«
dnia:
13 Lutego 2020, 12:26:38 »
Witajcie, na wstępie usprawiedliwie mam nadzieję że zaczynam nowy wątek ale nie znalazłem rozwiazania na forum mianowicie nie mogę przekręcić stacyjki kluczykiem na na pozycję ACC by wyjść wkład, blokuje mi się przed i mam problem dodam że ostatnio blokował się co jakiś czas ale po kilku próbach mogłem odpalić auto. Kluczyk bez problemu da się wyjść. Panowie z czego to wynika ? Czy mam rozwiercić stacyjkie żebym mógł włożyć nowy wklad ? Z góry dziękuję za mądre rady i info pozostawiam Karol
lecho48
Toyot Pełzający
Odp: Stacyjka carina e 2.0
«
Odpowiedź #1 dnia:
16 Lutego 2020, 12:03:13 »
Miałem ten sam problem. Za radą znajomego, skorzystałem z zakładu dorabiania kluczy. Fachowiec w pięć minut dorobił nowy, na podstawie oryginału trochę szerszy. Stacyjka załącza się jak nowa. Problem jest tylko z pokrywą bagażnika.Tam zapadki zamka mniej się wytarły, otwieram starym.
Karolkiewicz21
Toyot Leżący
«
Odpowiedź #2 dnia:
17 Lutego 2020, 22:07:12 »
Niestety nic z tego. Demontaż kolumny nie pomógł, zablokowała i huk . Poszukuje stacyjkie bez imo ( te krótsza) toyoty nr 45020-20-10T ja mam voleo czy coś tam i jest dłuższa. Jak by ktoś miał, chętnie kupie
sruciok
Toyot Pełzający
«
Odpowiedź #3 dnia:
23 Marca 2020, 22:25:14 »
Mam 2 lub 3 stacyjki do Cariny bez immo.
Nippon Parts
Karolkiewicz21
Toyot Leżący
«
Odpowiedź #4 dnia:
13 Maja 2020, 12:06:02 »
Późno pisze ale pomyślałem że powinienem , moją nędzną sytuację w tamtym czasie uratował mój mechanik , męczył te stacyjkie tak długo aż wyczerpał wnętrze , niczego nie uszkodził oczywiście i zamek za 30 zł bodajże włożyłem , i radość wróciła ????
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
Toyota Klub
»
.: GARAŻ :.
»
Carina
»
Wątek: