Autor Wątek: Mam Corolle E10 od 4 dni i mam kilka pytań. Pomożecie???  (Przeczytany 16411 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Croom

• Toyot Chodzacy
Mam Corolle E10 od 4 dni i mam kilka pytañ. Pomo¿ecie???
« Odpowiedź #30 dnia: 12 Września 2005, 19:22:58 »
No trzeba odkrecic 4 sruby wyciagnac licznik zalozyc chyba 3 wtyczki z tyłu na zasadzie suwakow albo i 4 juz nie opamietam i zakrecic 4 srubki  i tyle roboty. Na pewno sobie poradzisz wystarczy tylko pomalutku i delikatnie do wszystkiego wystarczy srubokret krzyzakowy do 4 srobek.
Trzeba tylko uwazac zeby nie przekrecic delikatnych plastikowych gwintow od tych srobek
Pozdrawiam serdecznie
Piotr Dziektarz
www.zmienolej.pl

Offline Croom

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #31 dnia: 13 Września 2005, 10:57:43 »
skad jestes silent moze ktos z klubowizow moze ci pomoc za piwko niedaleko miejsca twojego zamieszkania ??
Pozdrawiam serdecznie
Piotr Dziektarz
www.zmienolej.pl

Pigletto

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 13 Września 2005, 22:35:48 »
Cytat: Croom
No trzeba odkrecic 4 sruby wyciagnac licznik zalozyc chyba 3 wtyczki z tyłu na zasadzie suwakow albo i 4 juz nie opamietam i zakrecic 4 srubki  i tyle roboty. Na pewno sobie poradzisz wystarczy tylko pomalutku i delikatnie do wszystkiego wystarczy srubokret krzyzakowy do 4 srobek.
Trzeba tylko uwazac zeby nie przekrecic delikatnych plastikowych gwintow od tych srobek

Z tyłu są na pewno 3 wtyczki (na zatrzaskach takich co to trzeba nacisąć na 'dzyndzel' żeby wyszły). Potwierdzam że demontaż jest "intuicyjny" :)

silent22

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 14 Września 2005, 18:19:24 »
skad jestes silent moze ktos z klubowizow moze ci pomoc za piwko niedaleko miejsca twojego zamieszkania ??

Jestem z Tychów koło Katowic jakby ktos nie wiedzial gdzie sa Tychy:)

Pigletto

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 14 Września 2005, 23:47:24 »
Cytat: silent22

Przez Tychy to ja prawie codziennie przejeżdżam ale raczej siętam nie zatrzymuję... hmm...

Być może w sobotęgdzieś w okolicy Orzesza będęsprzedawał podkładki klubowe koledze Zeb5, wiec jesli masz czas to mozna zrobic maly spocik gdzies w tamtej okolicy (tylko jeszcze nie jestem pewny co do tej soboty). Zapraszam do przejrzenia wątku o spotach na śląsku. Temat ewentualnego spotkania lepiej kontynuować w tamtym wątku lub na priv ;) Licznik mogęci wyjąć za free :) hehe

silent22

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 15 Września 2005, 10:37:29 »
Cytat: Pigletto

Przez Tychy to ja prawie codziennie przejeżdżam ale raczej siętam nie zatrzymuję... hmm...

Być może w sobotęgdzieś w okolicy Orzesza będęsprzedawał podkładki klubowe koledze Zeb5, wiec jesli masz czas to mozna zrobic maly spocik gdzies w tamtej okolicy (tylko jeszcze nie jestem pewny co do tej soboty). Zapraszam do przejrzenia wątku o spotach na śląsku. Temat ewentualnego spotkania lepiej kontynuować w tamtym wątku lub na priv ;) Licznik mogęci wyjąć za free :) hehe

najpierw musze zmontowac nowy licznik:), moze w tym tygodniu pojade do jasienic i poszukam czegos jak znajde to sie zgadamy:)

Juz 3 dzien czekam na autko od "gazownika" i sie nie moge doczekac, caly czas mi mowi ze nie ma tego i nie ma tamtego co za lipa
pozdro

silent22

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 20 Września 2005, 15:55:33 »

no i wzialem sie dzisiaj za to z kumplem i co sie okazało po prostu licznik byl zle przekrecony i jedna cyferka nie byla rowno, kumpel kumpla ktory akurat trafil sie na miejscu zna sie na tym (znaczy sie na cofaniu licznikow) i zrobil mi to wiec licznik juz hula co prawda autko ma niby przejechane 120tys ale co tam i tak sie nie dowiem ile naprawde ma przejechane jeszcze tylko radyjko i wszystko bedzie smigac
pozdro

Pigletto

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 20 Września 2005, 21:39:09 »
no i wzialem sie dzisiaj za to z kumplem i co sie okazało po prostu licznik byl zle przekrecony i jedna cyferka nie byla rowno, kumpel kumpla ktory akurat trafil sie na miejscu zna sie na tym (znaczy sie na cofaniu licznikow) i zrobil mi to wiec licznik juz hula co prawda autko ma niby przejechane 120tys ale co tam i tak sie nie dowiem ile naprawde ma przejechane jeszcze tylko radyjko i wszystko bedzie smigac
pozdro

No i 230 zł zostalo w kieszeni :) Chyba nie było to trudne?

silent22

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Września 2005, 14:37:28 »
Cytuj (zaznaczone)
No i 230 zł zostalo w kieszeni :) Chyba nie było to trudne?

No nie bylo zbyt skomplikowane dzieki za pomoc
pozdro

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl