Autor Wątek: Vodafone Cobra Pro - czy warto?  (Przeczytany 123190 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Qbek

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Vodafone Cobra Pro - czy warto?
« Odpowiedź #60 dnia: 19 Marca 2020, 22:07:26 »
Chłopie, i co z tego że montują od października jak ja mam go od kwietnia. Że stwierdzenia że to mój problem nic nie wynika. Pytanie jest inne. Czy w serwisie mi to gówno wymienią albo zakodują kartę proxy w kluczyku?
Źle to napisałem ale przeważnie odpisuje z telefonu na którym mam ustawiony jez. angielski. Nie potrzebnie się uniosłeś dlatego odpisuje z kompa :),
Powinno być tak
"I tu jest twój problem".
Co do wymiany po trzech naprawach bezskutecznych powinni Ci go wymienić na nowy a i tak pewnie to zrobią od razu bo dokładnie wiedza jaki szajs wsadzali wcześniej. Męcz salon w którym kupiłeś samochód do skutku.
Corolla 2.0 TS Executive+VIP+JBL

Offline tomeksp

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #61 dnia: 19 Marca 2020, 22:07:48 »
Chłopie, i co z tego że montują od października jak ja mam go od kwietnia. Że stwierdzenia że to mój problem nic nie wynika. Pytanie jest inne. Czy w serwisie mi to gówno wymienią albo zakodują kartę proxy w kluczyku?

Ale zamiast się tu unosić, unieś się w serwisie, powiedz, że Cię szlag trafia i to nie działa zgodnie z instrukcją i niech Ci to wymieniają.
Mnie ładnie wymienili i jak ręką odjął. Wcześniej się z tym nie dało...

Offline Qbek

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #62 dnia: 19 Marca 2020, 22:13:47 »

Ale zamiast się tu unosić, unieś się w serwisie, powiedz, że Cię szlag trafia i to nie działa zgodnie z instrukcją i niech Ci to wymieniają.
Mnie ładnie wymienili i jak ręką odjął. Wcześniej się z tym nie dało...
Daj spokój rzeczywiście źle to napisałem a chłopak ma zaszarpane nerwy jeżdżąć z tym gównem przez rok czasu. też tak bym miał :)
Corolla 2.0 TS Executive+VIP+JBL

Offline tomeksp

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #63 dnia: 19 Marca 2020, 22:19:50 »
Ja wytrzymałem chyba za 2 miesiące. Z tym nie dało się jeździć.

Offline marek324

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #64 dnia: 19 Marca 2020, 22:19:53 »
Panowie. Nie unoszę się. Zostawiam to na kwiecień na serwis przy okazji przeglądu rocznego. Dzięki za informację.

Offline tomeksp

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #65 dnia: 19 Marca 2020, 22:37:59 »
Panowie. Nie unoszę się. Zostawiam to na kwiecień na serwis przy okazji przeglądu rocznego. Dzięki za informację.

Myślę, że trzeba im truć d.... Mogą próbować coś poprawiać, oczywiście to nic nie da i po krótszym lub dłuższym oporze powinni wymienić.  :-)
« Ostatnia zmiana: 19 Marca 2020, 22:42:26 wysłana przez tomeksp »

Offline Amper

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #66 dnia: 10 Kwietnia 2020, 06:33:13 »
Bardzo praktyczna nowość - Aktualnie karta proxy jest zintegrowana w fabrycznym pilocie ( dają 2 takie same egzemplarze). Jest też duży minus. Usunięto z pilota przycisk otwierania klapy bagażnika co mówiąc krótko mnie osobiście irytuje.

Offline marek324

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #67 dnia: 10 Kwietnia 2020, 07:33:41 »

Myślę, że trzeba im truć d.... Mogą próbować coś poprawiać, oczywiście to nic nie da i po krótszym lub dłuższym oporze powinni wymienić.  :-)
Wymienili na wersję z silniejszą anteną i kartą proxy z zieloną diodą. Bez mrugnięcia okiem i bezkosztowo. Miły akcent. Zobaczymy jak się sprawuje.
I zaktualizowali oprogramowanie radia z wersji 1105 na 1220. Ktoś wie co to wprowadza?
Kolejna sprawa. Ustawienie świateł drogowych. Ustawione oczywiście za nisko. Poprawili.
I kodowanie kluczyka na zamykanie okien.
Na temat AA panuje nadal informacyjny chaos. Ma być ponoć coś więcej wiadomo na przełomie maja/czerwca.
« Ostatnia zmiana: 10 Kwietnia 2020, 07:50:17 wysłana przez marek324 »

Offline PLS

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #68 dnia: 10 Kwietnia 2020, 08:16:21 »
Bardzo praktyczna nowość - Aktualnie karta proxy jest zintegrowana w fabrycznym pilocie ( dają 2 takie same egzemplarze). Jest też duży minus. Usunięto z pilota przycisk otwierania klapy bagażnika co mówiąc krótko mnie osobiście irytuje.
Integracja karty z kluczykiem to kiepski pomysł, bo wystarczy zdobić kluczyk i można jechać. Osobna karta to dodatkowe zabezpieczenie o ile nie nosi się jej podpiętej do kluczyka.

Wysłane z OnePlus 6T przy użyciu Tapatalk

Offline Amper

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #69 dnia: 10 Kwietnia 2020, 09:08:08 »
Ma to być ponoć rozwiązaniem problemu szybko wyczerpujących się  baterii w kartach proxy.

Offline michassel

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: 10 Kwietnia 2020, 09:37:11 »
Ma to być ponoć rozwiązaniem problemu szybko wyczerpujących się  baterii w kartach proxy.

teraz trochę żałuje że nie mam, bo karta jest upierdliwa a zintegrowana w kluczyk bardzo przyjemny pomysł.
Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid Dynamic Force 2020
Wersja Comfort, pakiet Tech + Style.
Kolor 4W9 Phantom Brown, jasne wnętrze.

Offline PLS

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #71 dnia: 10 Kwietnia 2020, 09:42:40 »
To teraz bateria będzie się szybciej rozładowywała w pilocie zamiast w karcie proxy jeśli pilot ma robić za kartę proxy.
Jak dla mnie nic nie zmienili tylko zrobili tak jak było wcześniej bez karty proxy czyli odryglowanie zamków z pilota rozłącza alarm i tyle. Ja miałem tak skonfigurowane zanim mi podpięli kartę proxy.

Wysłane z OnePlus 6T przy użyciu Tapatalk

Offline Amper

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #72 dnia: 10 Kwietnia 2020, 10:19:14 »
Dealer mówił że jest tam proxy. Nie wiem nie znam się. Ale faktem że pilot jest inny zmieniony nie ma klawisza otwierania bagażnika

Offline toranaga

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #73 dnia: 10 Kwietnia 2020, 11:18:20 »
Czy nowy kluczyk na też funkcję wyłączenia jego działania, jak poprzedni.
Corolla TS 1.8 Hybrid 122KM,2019,Executive,Phantom Brown poprzednio:
Corolla 1,6 132KM,CVT,sedan,2014
Corolla 1,6 125KM,sedan 2006
Corolla 1,4 86KM Liftback 1998
Włącz Kuba Wątły TV, niezależne Medium Obywatelskie.

Offline Amper

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #74 dnia: 10 Kwietnia 2020, 12:13:22 »
Tak.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl