No to twój moduł komfortu jest skopany - serwis.
W czwartek jestem umówiony do serwisu.
Odblokowanie przy przestawieniu na P trzeba sobie włączyć, bo domyślnie tak nie działa.
Wiesz jak to włączyć? Podpowiedz proszę.
jeżeli jesteś z Wawy i okolic, możemy podmieć przetestować przełącznik szyb
Niestety, Kraków. Chciałbym podświetlić ten panel i może inne miejsca też, może ktoś z okolicy Krakowa lepiej porusza się w tym temacie ?
Nie wiem czy wiesz ale kupiłeś sobie auto dla majsterkowiczów
właśnie widzę ... co dzień to coś nowego, chyba muszę jakiś zeszyt założyć i wpisywać spostrzeżenia

Dziś np. za cholerę nie mogłem otworzyć bagażnika będąc wewnątrz auta (komunikat, że drzwi zablokowane) otworzyłem drzwi i dalej nic, parę dni temu mi się udało, ale nie wiem czy wtedy trzymałem prawą rękę na kierownicy a lewą naciskałem guzik, czy odwrotnie

[Android Auto] - cały czas testuję. Mam jeden wkurzający problem. Czasem pokazuje się komunikat, że AA jest teraz niedostępny podłącz kabelek. Po wyłączeniu i włączeniu kabelka AA uruchamia się ponownie.
[weryfikacja zakupu] - w TMP powiedziano mi, że mam się zwrócić do salonu i tam mi zrobią. W salonie powiedzieli, że robią i faktycznie coś zrobili ale dalej nie działa i nie widzę co było robione w aucie.
[myT] - aplikacja myT pokazuje przebieg ale nie pokazuje ilości paliwa, jak zapewniono mnie w serwisie, że po weryfikacji będzie się pokazywać.