Autor Wątek: Toyota RAV4 V 2.5 LE Z KANADY - światła  (Przeczytany 1358 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mauser

• Prawie Toyot
Toyota RAV4 V 2.5 LE Z KANADY - światła
« dnia: 11 Kwietnia 2020, 14:07:10 »
Witam, zakupilem ravke4 V. Z silnikiem 2.5l benzyna z Kanady, i teraz mam pytanie czy konieczne bedzie kupienie nowych reflektorów czy wystarczą jakieś drobne modyfikacje? Poza tym jest jakiś problem z ubezpieczeniem OC/AC tego auta bo czekam na oferty od kilku ubezpieczalni już chyba z miesiąc i dalej nic nie wiem. Czy to wynika z tego faktu, ze tego modelu silnika nie ma w EUROTAXIE jeszcze? A jak z częściami? Orientuje się ktoś czy cześci zawieszenia bedą się różnić na rynek europejski i amerykański?

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
Toyota RAV4 V 2.5 LE Z KANADY - światła
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Kwietnia 2020, 14:09:22 »
Witam, zakupilem ravke4 V. Z silnikiem 2.5l benzyna z Kanady, i teraz mam pytanie czy konieczne bedzie kupienie nowych reflektorów czy wystarczą jakieś drobne modyfikacje? Poza tym jest jakiś problem z ubezpieczeniem OC/AC tego auta bo czekam na oferty od kilku ubezpieczalni już chyba z miesiąc i dalej nic nie wiem. Czy to wynika z tego faktu, ze tego modelu silnika nie ma w EUROTAXIE jeszcze? A jak z częściami? Orientuje się ktoś czy cześci zawieszenia bedą się różnić na rynek europejski i amerykański?
Nie wiem jak z RAV4 z Kanady ale mialem Corolle z USA. Kupic porzadne czesci to tylko ASO. Tanie chinczyki sie psuly po pol roku. Rav4 5 gen jest robiona na platformie globalnej. Wiec czesci powinny byc te same.

Zadzwon do Avivy czy jakiegos innego telefonicznego biura. Zrobia Cinubezpieczenie na miejscu. Wprowadza dane bez problemu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl