Autor Wątek: Tanie radia CD/mp3 "Medion" i inne (F)  (Przeczytany 20468 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lennox

• Gość
Odp: Tanie radia CD/mp3 "Medion" i inne (F)
« Odpowiedź #45 dnia: 07 Marca 2006, 22:42:48 »
Ja polecam Sony x-plod http://www.sony.pl/view/ShowProduct.action?product=CDX-R3350&site=odw_pl_PL&pageType=Overview&category=ICA+CD+Tuners       jakos dziwku ok,mam to polaczone z mrs 4100,jansen 260watt plus 4 glosniki org w hondzie i dziala ok....wlasnie na dniach bede przekladal do toyoty

Offline GLADIATOR

• Toyot Zmotoryzowany
    • Corolla E-9
« Odpowiedź #46 dnia: 10 Marca 2006, 11:52:27 »
Teraz za 550 złotych jest taki duzy wybur ze szkoda pisac panowie i panie koledzy wystarczy podjechac do sklepu mediamarkt lub rtvagd. Pozdrawiam
www.corolla.fora.pl
www.lybra.fora.pl
Lancia Lybra SW 1,9 JTD Power

Jedi

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 18 Marca 2006, 19:26:34 »
Napiszę może parę słów do pierwotnego tematu...

Właśnie zakupiłem tanie radyjko MEDION z MP3. Wstawiłem je w miejsce fabrycznego radia Toyota produkcji Panasonic-a (Matsushita)
Dźwięk jest o niebo lepszy, działanie tunera również. Wszystko gra na fabrycznych głośnikach (przód 6", tył 5") a różnica jest naprawdę niebotyczna.

Może dla maniaków CA jest to sprzęt nie do przyjęcia, jednak jeśli chce się przyjemnie posłuchać radia i płytek cd/mp3 to uważam że warto zważywszy na cenę.

Offline Coobah81

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #48 dnia: 19 Marca 2006, 00:05:41 »
Napiszę może parę słów do pierwotnego tematu...

Właśnie zakupiłem tanie radyjko MEDION z MP3. Wstawiłem je w miejsce fabrycznego radia Toyota produkcji Panasonic-a (Matsushita)
Dźwięk jest o niebo lepszy, działanie tunera również. Wszystko gra na fabrycznych głośnikach (przód 6", tył 5") a różnica jest naprawdę niebotyczna.

Może dla maniaków CA jest to sprzęt nie do przyjęcia, jednak jeśli chce się przyjemnie posłuchać radia i płytek cd/mp3 to uważam że warto zważywszy na cenę.

no to zycze długiego słuchania! i oby nie trzesło na dołach...
Ja sie powoli przymierzam do jakiegos nowego taniego Clariona z mp3 :D

Jedi

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 20 Marca 2006, 12:13:51 »
no to zycze długiego słuchania! i oby nie trzesło na dołach...

Miałem w poprzednich autach radyjko Dalco - przez półtora roku służyło bez zarzutu, ale poszło w świat z poprzednim autem. :P
A co do tłumienia to nowy nabytek spisuje się bardzo dobrze - dziury na dojeździe do firmy są okropne, a nic nie przerywa 8)

Ja sie powoli przymierzam do jakiegos nowego taniego Clariona z mp3 :D
Wiesz  - "tani" to pojęcie bardzo względne...
Dla mnie wydatek rzędu 500 zł to już dużo  :-\

piwo

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 20 Marca 2006, 12:50:31 »
Cytuj (zaznaczone)
Dla mnie wydatek rzędu 500 zł to już dużo
Dla mnie tez. Proponuje wizyte w MM. Za 399zl jest aktualnie Blaupunkt MP35 Calgary.
Przymierzam sie do niego od jakiegos czasu, zaluje ze przegapilem miesiac temu promocje w blizniaczym do MM Saturnie - to samo radio bylo za 380zl.

Offline Coobah81

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #51 dnia: 20 Marca 2006, 13:05:19 »
Wiesz  - "tani" to pojęcie bardzo względne...
Dla mnie wydatek rzędu 500 zł to już dużo  :-\

dla mnie też, ale mam teraz Kenwooda, którego bede chciał sprzedać..
No i jak go sprzedam to dołożę troszkę ~100 pln i kupie sobie prostego Clariona. Na allegro taki Clarion ktory mnie interesuje nowy jest dostępny od 450 pln wzwyż

Jedi

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: 20 Marca 2006, 15:26:12 »
Dla mnie tez. Proponuje wizyte w MM. Za 399zl jest aktualnie Blaupunkt MP35 Calgary.
Przymierzam sie do niego od jakiegos czasu, zaluje ze przegapilem miesiac temu promocje w blizniaczym do MM Saturnie - to samo radio bylo za 380zl.

Cóż - zawsze można ciut więcej dołożyć i kupić lepsze, jednak nie planuję rozbudowy sprzętu CA bo na mój słuch to różnicy nie będzie wielkiej, tym bardziej przy muzyce jakiej słucham. Przy braku wygłuszenia i fabrycznych głośnikach stwierdziłem że mija się z celem inwestowanie w drogi sprzęt. Tym bardziej że nie bawi mnie robienie "dyskoteki" z auta  ::)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl