powiedzmy, że kupiłem rocznego Aurisa z przebiegiem 20 tys. za połowę rynkowej ceny

powiedzmy

bo nie będę tu pisał o swoich prywatnych interesach

Nie zależy mi aż tak na doposażeniu, przecież jak coś nie zabangla to zawsze mam możliwość zwrotu (jeśli przez allegro) lub po prostu odsprzedaży dalej

a, że działam w elektryce samochodowej i głównie w toyotach... to kto mi zabroni się bawić :D mnie to sprawia satysfakcję :D pieniądze schodzą na dalszy plan..
A na koniec przyznam bez bicia, że teraz nie żałuję, że kupiłem Active'a 1.33. Mało to pali, względnie jedzie i za bardzo nie ma się co w tym aucie popsuć
Ma wszystko to co powinien mieć współczesny samochód.. elektryczne szyby z przodu są, lusterka są, automatyczna klima jest, radio z bluetooth i mp3 jest... dołożyłem sobie tylko czujniki parkowania z tyłu. Nie jestem jakoś wybredny. ale z drugiej strony....
....niedługo trochę się życie pozmienia, wspólne mieszkanie z partnerką itp, to będzie akurat miała do jazdy po mieście do pracy itp, a wtedy poszukam jakiegoś CT200h z końcowych roczników, bo już sobie postanowiłem jako następne