Przyznam się, że po zakupie autka nie liczyłem na darmowy i szybki AA/CP, a fabryczną nawigację zlekceważyłem.
Twoja relacja bardzo mi się spodobała i jak widzę nie jest to też najdroższe z urządzeń. Ceny wahają się od 147 USD do 480 USD i te urządzenia głównie różnią się wersją Androida, wyposażeniem w tuner TV, rodzajem dostępu do internetu itp. Byłem ostatnio na przeglądzie i też mówiono mi, że we wrześniu ma pojawić się Android. Niestety nie wiedzą dla których samochodów (od jakiego miesiąca) i czy te bez nawigacji to zmiana obejmie.
Tak więc przymierzam się do zmiany sytemu we własnym zakresie. Przeczytałem już wiele informacji na ten temat. Na filmikach, do których linki umieszczasz, na pierwszym jest prezentacja tego urządzenia w Jeep-ie, a na drugim nie wiadomo w jakim samochodzie urządzenie to jest zamontowane, co nie przeszkadza albowiem miła pani mówiąca czysto po rosyjsku fajnie przedstawia produkt - odniosłem wrażenie, że mówi tak, jakby pochodził on z Rosji (chociaż na końcu filmiku mówi o zamówieniu przez AliExpress) i na wstępie tłumaczy zawiłości związane z pamięcią urządzenia - moim zdaniem trochę tego mało, chwaliła urządzenie za mocny sygnał - dostęp do internetu (4G). W specyfikacji nigdzie nie widziałem informacji o karcie SD - jeżeli jest slot na taką kartę to jaką kartę można tam umieścić? Czy głosowe wsparcie nawigacji działa tylko po chińsku, angielsku lub rosyjsku? Napisz proszę ile czasu zajęła wymiana i jak po tych kilku dniach to urządzenie działa?