0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
- oklejony dolny zderzak na czarno tył- oklejony pasek przy znaczku na klapie- oznaczenia wszystkie na czarno- przyciemnione szyby- oklejona maska na czarno- dodalem czarne covery na przednie lampy przeciwmgielne
Witam!Czym różni się standardowe radio (jednostka) w RAV4 V od wersji JBL? Czy jest możliwość przeprogramowania standardowej stacji aby na łączach był sygnał niskiego poziomu (pominięcie wbudowanego wzmacniacza) i puszczenie na wzmacniacz?
no i radio DAB
Cytat: bilans w 07 Czerwca 2022, 10:54:20no i radio DABW RAV V standardowe audio ma radio DAB.
może nowe roczniki mają w standardzie DAB , ja mam rav4 V 2019 i nie było
Cytat: marekj w 07 Czerwca 2022, 10:56:57Cytat: bilans w 07 Czerwca 2022, 10:54:20no i radio DABW RAV V standardowe audio ma radio DAB.może nowe roczniki mają w standardzie DAB , ja mam rav4 V 2019 i nie było
Cytat: Sajmonbb w 06 Czerwca 2022, 14:44:18Witam!Czym różni się standardowe radio (jednostka) w RAV4 V od wersji JBL? Czy jest możliwość przeprogramowania standardowej stacji aby na łączach był sygnał niskiego poziomu (pominięcie wbudowanego wzmacniacza) i puszczenie na wzmacniacz?niby lepsze głośniki , sub w bagażniku no i radio DAB , za 7 czy 8 tys dopłaty .. słabo , ja odpuściłem po wgraniu androida mam cyfrowe radio z androida , po wygłuszeniu auta (też drzwi ) i po wymianie głośników gra lepiej od tego JBL ... grzebanie w sofcie jak się wysypie to tylko serwis bo się blokują , ruscy coś tam robili ale teraz wszystko odcięte ..
Nie wiem jak można słuchać radia przy reklamach w kółko przeplatanych co jakiś czas 10-20 kawałkami z top listy .