Bardzo dziękuję za pomoc, zmiana na ntsc pomogła. Mam jeszcze pytanie czy można jakoś zmienić opcję żeby w momencie włączenia kamer (na przy wstecznym) nie było napisów po chińsku tylko po polsku lub angielsku? Mam też problem z automatycznym połączeniem iPhone do CarPlay’a, muszę rozłączyć i połączyć ponownie urządzenie Bluetooth żeby stacja włączyła CarPlay’a.
Można to zmienić. Ja mam po polsku jak w oryginale. Co zrobiłem to nie pamiętam, ale najpewniej zmień język w opcjach na polski i po restarcie się zmieni. Na początku miałem chyba chińskie znaczki oraz dodatkową linię, która była ni z gruchy, ni z pietruchy, ale można to wyłączyć w opcjach. Z innych porad: zaktualizuj soft jednostki przez ota, jeśli nie mówi Ci w nawigacji gdzie jechać, to dograj google speech recognition & synthesis od googla i ściągnij język polski. Jak coś, to pytaj.
Co do android auto (i CP?, ale raczej tam to się nie da), to musisz dograć do telefonu jakąś chińską aplikację i będziesz miał wireless. Jednak ja nie mam iphona oraz ze względu na pełny android w stacji nie używam CP ani AA, bo nie widzę powodu, więc tutaj nie pomogę.