Kłaniam się nisko. To już dwa lata od kiedy jeżdżę Aurisem. Po wielu kilometrach bo mam już prawie 95tys km myślę że mogę się wypowiedzieć. Auto uważam że majstersztyk. Kupione auto u Toyoty. Przez prawie 20tys nie miałem ani jednego problemu z czym kolwiek. Za każdym razem kiedy wysiadam z auta oglądam się i podziwiam

. Jutro kolejne ASO bez wymiany świec ponieważ wymianiane były przed moim zakupem. Jeśli chodzi o aktualny czas i ceny paliw uważam że to najlepszy sposób na tani transport po mieście. Do pracy dojeżdżam 10km dziennie i wychodzi mnie to w okolicach 4zl. Brakuje mi w moim modelu paru elementów: podgrzewanej przedniej szyby, składanych lusterek automatycznych, przyciemnionych tylnych szyb oraz anteny typu sharp. Wiem że jestem marudą ale to to tylko tyle. Od miesiąca korzystam z OBD Vgate Car PRO BT4.0 i jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości na moje potrzeby sprawdza się bardzo dobrze. Po ASO opiszę koszty które mnie wyniosły. Jeśli ktoś miałby jakieś pytania śmiało pisać. Inwestycje w auto jakie dokonałem to stalówki i nowe opony Yokohamy R15 na zimę, wycieraczki przednie oraz czytnik OBD. Jako ciekawostkę mogę napisać że po 2 latach składki OC/AC wzrosły o nieznaczne 1000zl więc zmusozny byłem poszukać czegoś nowego. Znalazłem ofertę Link4 za niecałe 2tys z opcją zwrotu za zbieranie punktów przy bezszkodowej jeździe. Koszty jakie zwrócą to około 30% AC i 25% OC po 11 msc bezszkodowej jazdy. Wymogiem jest zrobić minimum 200km miesięcznie i conajmniej 5cio krotnej trasie przekraczającej 10km. To tyle trochę dużo ale skrót 2ch lat jazdy tak mnie więcej u mnie wygląda