Niby to radio wygląda tak samo, a jednak się różni od mojego. Po pierwsze ikony w pionie po lewej stronie pod mikrofonem i restartem są inne a to sugeruje że to radio jest z inną wersją multimediów , z mniejsza rozdzielnością 1024x600 i zapewne nie ma wbudowanego carplay i android auto a tylko car play w opcji za dodatkową opłatą. Do tego zero sprzedanych i żadnych opinii tego sprzętu. Wybór jednak należy do Ciebie. Napisz do sprzedawcy niech ci poda faktyczne parametry tego radia bo w opisie jest wiele błędów.
Tak wycisza radio przy komunikatach z nawigacji i chyba reaguje na oświetlenie zewnętrzne bo podczas jazdy na Yanosiku gdy wjechałem pod długi wiadukt w dzień to wygląd nawigacji zmienił się na ciemne tło. W porównaniu z oryginałem jest inna grafika pokazująca działanie układu hybrydowego, jak i inny wygląd słupków zużycia paliwa. W oryginale te grafiki lepiej wyglądały. Jednak pozostała reszta sprawia ze to tak jak porównanie mercedesa do trabanta oczywiście na korzyść tego chińskiego radia.